Det kan hurtigt blive dyrt, når en ny sæson gør sit indtog. Så skal der skiftes ud i garderoben og på med det nye kluns. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej, for du behøver ikke at ende på fattiggården, fordi du vil se ordentligt ud. Her kommer vi med et eksempel på basiselementer, som udgør en strålende sommergarderobe.

Jakken

Denne sommer anbefaler vi, at du køber en afslappet, tynd jakke i farver som army, sand, forskellige nuancer blå eller sort. En jakke i denne model som oven over vil passe til de fleste outfits. Den er fra Mango og koster 224 kroner på tilbud. 

Skjorten

Lige så afdæmpet din jakke skal være, lige så vild må din skjorte være denne sommer. Hawaiiskjorten lever i bedste velgående, og de fleste mærker er denne sommer kommet med deres bud på, hvordan du skal gå i sjove print. Gå gerne efter en skjorte med en cubansk krave, som er kendtetegnet ved ikke at være lukket helt til i halsen. Her er det en skjorte fra Weekday til 375 kroner.

Bukserne

Et par sandfarvede bukser er en essentiel del af enhver mands sommergarderobe. De kan blandes med det meste, og er derfor den perfekte basisting, som kan betale sig at smide lidt penge efter. Her er det et par fra Legends til 500 kroner.

Trøjen

En god trøje eller hoodie er altid et god køb til din sommergarderobe, når man tænker på, at vi bor i Danmark. Når aftenen bliver småkold, er den et godt alternativ til en jakke. Her er det en lyserød sag fra Cos til 390 kroner.

T-shirten

Det siger næsten sig selv, men en hvid T-shirt er altid en vigtig del af din garderobe. Uanset om det er sommer eller vinter. Med den rigtige T-shirt kan du sagtens bære den alene, men også under en jakke eller åbenstående skjorte. Her er det en T-shirt fra Mads Nørgaard til 200 kroner.

Skoene

Det kan ikke siges nok, men et par hvide sneakers skal være en del af enhver mands garderobe. Der er både de dyre og billige af slagsen, alt efter hvad man er til. Her er det er par fra svenske Tretorn til 550 kroner.

LÆS OGSÅ: BAPE udgiver ny Minions-kollektion

LÆS OGSÅ: Det letteste trick til at holde dine sko hvide

LÆS OGSÅ: Ny trend vil have dig til at gå i campingtøj