Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Dr. Martens har skabt en sko, der passer til vintervejret i byen.

Foto: D. Martens

Ugens mode-overblik: Dr. Martens har lavet de perfekte sko til byvinteren

Hvad har ugen budt på af nye kollektioner og samarbejder i modeverdenen? Blandt andet bæredygtige vinterjakker fra Arket, ny Dr. Martens-linje og en hyldest fra Acne til den afdøde blues-legende Johnny Winter.

Teknisk og bæredygtig outerwear fra Arket

Hvis du både vil gå stilsikker og med god samvittighed gennem vinteren, har Arket lavet jakken til dig. Re: Down hedder den bæredygtige kollektion, som vinterjakken er en del af.  Den er foret med 100 procent genanvendt dun fra f.eks. dyner og soveposer, hvilket sikrer nyt liv til materialer, som ellers stod til at blive skrottet. De brugte dun og fjer er blevet vasket i naturligt termisk vand, tørret og steriliseret ved høj temperatur, uden brug af kemikalier, på fabrikken i Ungarn, hvor en stor del af energien kommer fra solenergi.

Dette er en vinterjakke fra Arket.jpg

Og så er dunjakken, der kan fås i grøn, blå og sort, bare superfed. Se flere billeder og køb den her på Arkets hjemmeside. Prisen lyder på 1.500 kroner.

Cool coachjakker fra COMME des GARÇONS HOMME

Coachjakken havde sin storhedstid i 90'erne, men kom for alvor tilbage i modebilledet for nogle år siden og er et godt og mere sporty alternativ til bomberjakken. Japanske COMME des GARÇONS HOMME har netop sendt en ny coachjakke i butikkerne. 

Jakke fra Comme des Garcons.jpg

 

Haven2.jpg

Farverne er to-tonet og bag på ryggen står mærkets initialer. Coachjakken er tilgængelig hos Haven og koster 6.270 kroner.

Dr. Martens' nye skolinje er perfekt til byvinteren

Vinterstøvler fra Dr. Martens

Dr. Martens kræver ikke den store introduktion. Deres støvler er ikoniske og bruges både af punkere og modefolket. Til denne vinter har Dr. Martens lanceret skolinjen 'WinterGrip', der er skabt til snevejr, glatis og sjap. Skoens ydre er konstrueret af vandtæt læder, som også afviser salt, der kan skade almindelige lædersko. Derudover er skoene foret med et lag fleece, som holder dine fødder varme.

Vinteropgraderingen gælder for mærkets populære modeller: '1460'-støvlen, '8-eye-boot' og '2976'-chelseastøvlen.

unspecified.jpg

En hyldest til blueslegenden Johnny Winter

Johnny Winter står som en af det største og mest betydningsfulde musikere indenfor blues. Med sit følte guitarspil inspirerede han blandt andet guitarguder som Eric Clapton og Mark Knopfler. Desværre døde Winter i 2014. 70 år gammel.

For tøjdesigner og grundlægger af mærket Acne Studios, Jonny Johansson, var navnebrorens musik og stil også en livslang inspiration. Derfor har Acne valgt at dedikere en hel ny kollektion til aføde Johnny Winter for at hylde ham, hvor elementerne er valgt for at afspejlde hans æstestik og persona.

Denimjakke af Acne, som skal hylde Johnny Winter.https_%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F10%2Facne-studios-johnny-winter-capsule-collection-8.jpg

https_%2F%2Fhypebeast.com%2Fimage%2F2018%2F10%2Facne-studios-johnny-winter-capsule-collection-4.jpg

Læs mere om kollektionen, der også indeholder denimbukser, højhælede sko og flere farverige skjorter, her på Acnes hjemmeside