mfpen-nyny.jpg

Mfpen åbner apartment store og lancerer skosamarbejde med franske Adieu

Alle, der har prøvet at være på shoppingtur i Berlin eller Rom, ved, at de gode sager ikke findes ved bare lige at vade ind i butikken med de store udstillingsvinduer. Det handler om at finde den lidt skjulte perle med de unikke items, så du rigtig kan klæde dig efter din egen originale smag. Den oplevelse har Mpfen nu bragt til Danmark ved at åbne en apartment store på Amagertorv.

Så hvis du er til klassisk herretøj med brede snit og høj kvalitet, så slå adressen nedenunder ind i Maps, ring på dørklokken og bliv lukket ind Københavns nye skjulte modeoase. Derinde kan du blandt andet finde deres nye loafers og derbysko lavet i samarbejde med det franske mærke Adieu.

Mfpen apartment store kan findes på Amagertorv 5, 2. sal, 1160 København K, og den fælles kollektion med Adieu kan købes her.

Norse-projects.jpgNorse Projects giver dig bevægeligheden og varmen tilbage

Selvom sommeren i skrivende stund nægter at slippe sit favntag i danskerne, så er der ingen grund til at lulles ind i en falsk tryghed. ’Winter is coming’, og det ved vi i Danmark kun alt for godt. Derfor har danske Norse Projects allerede nu lanceret en kollektion af jakker, der ikke alene holder dig varm, men også gør, at du kan bevæge dig frit. Slut er det med at vandre op og ned ad gaden med armene stift ude fra kroppen som en yeti. Vær fri, vær varm og dans ned ad gaden med blodet flydende rundt i årerne.

Kollektion kan købes her.

Haagen.jpg

About Vintage og Kristian Haagen giver dig styr på tiden

Danmarks største urekspert Kristian Haagen har ligesom alle os andre bemærket, at solen af uransagelige årsager stadig stråler skarpt. Det har han i fællesskab med det danske ur-brand About Vintage valgt at fejre ved at berige håndledsæstetikerne med endnu et smukt ur, der rammer gaden på søndag den 5. september. Der er tale om et schweizisk produceret GMT Automatic med en grøn-guld ramme, der vil give ethvert outfit den fornødne prik over i’et. Det udkommer kun i 250 enheder, så vær klar ved computeren, for det kunne godt gå hen og blive revet væk.

Uret kan købes her.

frame.jpg

Frame vender tilbage med kollektion til mænd

Frame, der vel nok er klodens mest hypede denimbrand, vender tilbage med en omfattende kollektion, der kan give bund og substans til mandegarderoben. Og det er ikke kun cowboyklæder, der skal langes over disken. Det er nemlig en kollektion, der er lavet til alle slags mænd.

Hvad enten du er slipsemand, ronkedor eller ung knøs med fart over feltet, så vil der være noget til dig. Kollektionen indeholder alt lige fra lækker lædervest til stramtsiddende turtleneck til klassiske denimbukser, der fint kunne have to seksløbere som vedhæng.

Kollektion kan købes fra 9. september her.

 

Desuden har B.O.C og BLS Hafnia lanceret en fælles kollektion i ny musikvideo, og 7 Days Active har sammen med Argon 18 dannet fælles front i kampen om at klæde cykelentusiasterne godt på.