Verdens bedst klædte mænd ifølge GQ
Foto: Noel Vasquez/GC Images)

Verdens bedst klædte mænd ifølge GQ

Amerikansk magasin kårer Drake til verdens bedst klædte mand i 2017

Mens Lukas Graham var den værst klædte, tager kollegaen Drake prisen som den bedst klædte hos GQ.

Det amerikanske magasin GQ var ikke vilde med Lukas Grahams stil og kårede den danske musiker til verdens værst klædte mand i 2017.

Hvis Lukas Graham vil vinde den modsatte liste næste år, skal han gøre ligesom Drake. Den canadiske rapper indtager nemlig førstepladsen på GQ's bedst klædte-liste foran blandt andre skuespillerne Eddie Redmayne og Luke Evans.

Den tæller i alt 50 personer, og vi bringer her top-10: 

10. Jack O'Conell

"Jack legemliggør Belstaffs eventyrlyst og pionerånd med sin frygtløse attitude, og han forbliver tro mod sine britiske rødder," siger Delphine Ninous, Collection Creative Director i Belstaff til GQ.

9. Jared Leto

GQ skriver: "Ville vi, som Leto gjorde, bære en rød nellike som butterfly? Måske ikke. Men det får os til at tænke anderledes. Og det er, hvad denne ven er til for."

8. Benedict Cumberbatch


GQ skriver: "Fra alvorligt drama til Marvel superhelt i Dr. Strange. Det ser ud til, at der er meget lidt, som Cumberbatch ikke kan finde ud af."

7. James Corden

GQ skriver: "Den mest succesfulde britiske eksport til USA siden The Beatles."

6. Nick Grimshaw

GQ skriver: ”Nick Grimshaw kan rocke alt, hvad han bærer. Uanset om det er et tætsiddende jakkesæt med to knapper eller en biker-jakke med en skjorte, twister han det til sin personlighed."

5. Tom Hiddleston

GQ skriver: "I en tid, hvor de fleste mænd i popkulturen vælger tøj, der råber højt, når de er i offentligheden, beviser hans stil, at man stadigvæk i afdæmpet tøj kan være den mest iøjnefaldende klædte mand i lokalet."


4. Connor McGregor

GQ skriver: "Hvert element er håndplukket, gennemtænkt og designet til at komme med et budskab. Før hans sidste kamp i Madison Square Garden rullede han i byen iføft en Coogi-trøje inspieret af hip-hop-legenden Biggie Smalls fra New York. Og da han kom til pressekonferencen før en kamp mod Eddie Alvarez, blev han hånet af nogle for at være klædt i en hvid pæls. Fight aficionados opdagede, at irlænderens outfit var en replika af den nedslidte smoking, som Joe Fraizer i 1971 havde på inden 'århundredets kamp' mod Muhammed Ali." 

3. Luke Evans

"Luke Evans ser altid godt ud i den måde, han sammensætter tøjet på, men det er aldrig for meget eller prætentiøst. Han klæder sig passende til enhver lejlighed og har en elegant og maskulin stil, der ser moderne og afslappet ud. Luke ser fantastisk ud i skræddersyet tøj og bærer jakker og suits godt. Han er indbegrebet af en velklædt og flot skuespiller," siger Jason Basmajian, kreativ direktør i Cerruti 1881, til GQ.

2. Eddie Redmayne (sidste års vinder)

"Eddie Redmayne skiftede fra at være model til skuespiller med den største lethed. Hans forstand på tøj er ulastelig lige fra designerjakkesæt til fritidstøj. Han får et jakkesæt til at se silfuldt og let ud," siger stylisten Neil Moddie til GQ.

1. Drake

GQ skriver: "Drake har været ivrig og konsekvent med at udvikle et unikt udseende de sidste par år, hvor han kombinerer 'grime-y terrace fashion' inspieret af det italienske herretøjsmærke Stone Island med 'preppy' sportstøj. Hvis mænd kan bære noget inkongruent, farverigt og endda hyggetøj uden at miste en tøddel af deres maskulinitet, er det takket været Drake."

LÆS OGSÅ: Her er hele listen: Mød Danmarks 10 mest velklædte mænd

LÆS OGSÅ: A$AP Rocky kåret som mest velklædte mand i 2016 af Complex

LÆS OGSÅ: 11 tøjfejl fædre ofte begår

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Bedst klædte mand og Herremode