Euroman guider - 5 go/no goes inden for herreparfume

Euroman guider - 5 go/no goes inden for herreparfume

Video: Euroman guider – 5 go/no goes

En ægte parfumeklassiker fortjener samme ydmyghed og respekt som en klassisk årgang rom eller whisky. Men hvordan? Få svarene her!

Roger Pellegrino.

Navnet siger dig måske ikke noget, men inden for parfumeverden aftvinger Pellegrino samme anerkendelse og respekt, som Jay Z ville gøre til et tilfældigt MC Fight Night-stævne i Randers.

Pellegrino er nemlig parfumeristen bag i nogle af de allerstørste parfumer til dato. Bl.a. skabte han Anais Anais fra Cacharel i 1978, mens han også stod for herreparfumeklassikeren Armani Eau Pour Homme for Giorgio Armani i 1984.

Begge er det klassikere inden for parfumeverdenen. Klassikere, der i mange henseender kan sammenlignes med en virkelig god årgang rom eller whisky. For du sådan en foræret, er der også klare no goes ift., hvordan du forvalter den. At blande årgangsrommen op med cola og tylle den sammen med drengene, lige inden I smutter på disko i midtby, er et klart no go(!), ligesom du (ej, men for faen) heller ikke lægger den i køleren med weekendens overskydende dåsebajer og sidste uges leverpostej.

Samme (æres)kodeks gælder for kvalitetsparfumerne. Har du erhvervet dig en virkelig kvalitetsparfume, bør du også behandle den som en sådan.

Men hvordan?

Hvor meget parfume bør du bruge? Hvordan og hvor opbevarer du din cologne?

Få svarene her sammen med flere, når Euroman guider dig i 5 go og no goes om parfume.

Se, hvad vi ellers skriver om: Grooming og Stil