Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

den nye Audi A5 Sportback
Oplev den nye Audi A5 Sportback.

Præsenteret af Audi

Design møder funktionalitet i den nye Audi A5 Sportback

8 år er gået siden lanceringen af Audi A5 Sportback og nu er ventetiden næsten ovre, da den nye model er på trapperne. Og det er ikke småting, der er sket med anden generation af modellen;

opkoblingsmuligheder i særklasse, en komplet nyudviklet undervogn, kraftfulde motorer og innovative føreassistentsystemerer er blot nogle af de opgraderinger, den familievenlige bil har fået. Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke.

Se et preview af bilen her, inden vi fortsætter:

Næste skridt i retning mod selvkørende biler

Og netop de innovative assistenter er et godt sted at begynde ved, for her er Audi A5 Sportback med helt fremme. Systemet ’adaptive cruise control’ inklusive køassistenten aflaster føreren i tæt trafik med en hastighed på op til 65 km/h, ved automatisk at decelerere og accelerere samt midlertidigt at overtage styringen ved en hastighed under 12 km/t.

Af de mange nye assistenter tæller den forudseende effektivitetsassistent, som sammen med MMI Navigation plus muliggør en forudseende og adaptiv regulering af den adaptive fartpilot, samt undvigeassistenten, der griber ind hvis man er nød til at køre uden om en forhindring, for at undgå en ulykke.

Herudover er assistentsystemer som blandt andre drejeassistenten, parkeringsassistenten samt assistenten til registrering af tværgående trafik bagved, med til at fuldende udbuddet. Kort sagt har det aldrig været mere sikkert at køre bil, takket være Audi.

Ingen kompromis med motorkraften

Sikkerhed er naturligvis ikke alt, når valget skal falde på en bil. Derfor lader den nye Audi A5 Sportsback kunden vælge mellem enten to TFSI eller tre TDI-motorer, der leverer en ydelse på mellem 190 hk og 272hk.

På trods af at Audi, sammenlignet med forgængermodellen, har sænket forbruget med op til 22 procent, er ydelsen øget med op til 17 procent.

Det giver muligvis grund til at tro andet, men Audi A5 Sportbacks karrosseri er, med en reduceret vægt på 15 kg, det letteste i segmentet.

Så skulle du være godt kørende!

Eksklusivt design og vokseværk i kabinen

Audi er kendt for at producere køretøjer der forener design og komfort, og Audi A5 Sportback er absolut ingen undtagelse. Kabinelængen er vokset med 17 mm, skulderpladsen for føreren og forsædepassageren er øget med op til 11 mm, mens knæpladsen ved bagsædet er øget med hele 24 mm. Instrumentpanelets vandrette udformning er ligeledes med til at skabe en øget rummelig pladsfornemmelse.

De førsteklasses materialer, de præcist tilpassede mål og farveafstemningen i interiøret er bibeholdt i Audis typisk eksklusive stil.

I tråd med det ekstravagante indvendige design, sammenfører Audi A5 Sportbacks udvendige design emotionelle former og atletiske spændte flader, blandt andet i form af en mere fremhævet og markant bølgeformet skulderlinje, der med din tredimensionelle udformning sætter lys og skygge i spil.

Ikke overraskende, en absolut fryd for øjet!

Audi A5 Sportback kan erhverves fra 569.915 kr. eller ved privatleasing fra 4.950 kr./md.