Én af verdens rigeste har nu valgt at lade sin noget opsigtvækkende private bilsamling sælge.

I samlingen indgår omkring 30 af efterkrigstidens mest ikoniske europæiske sportsvogne og racerbiler.

Bliv ven med Euroman på Facebook

Samlingen skal under hammeren til august og går under navnet 'Pinnacle Portfolio'  hos auktionshuset RM Sotheby’s, og den siges at kunne indbringe over 664 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: ”Da jeg begynder at tabe håret, er det eneste, der bliver hængende, mit skæg. Jeg ligner Walter White"

Kun en lille del af bilsamlingen er endnu blevet offentliggjort, men man fornemmer dog allerede, at man har at gøre med en opsigtsvækkende samling.

Blandt de offentliggjorte automobiler findes blandt andre den første produktion af Bugatti Veyron, Den næstsidste McLaren F1, der nogensinde er produceret samt den sidste Ferrari Enzo – nummer 400, der var en gave til Pave John Paul II fra den tidligere Ferrari-direktør Luca Cordero di Montezemolo.


Den første produktion af Bugatti Veyron.


Ferrari 250 LM.


Ferrari Enzo.


Ferrari 250 GT LWB California Spider.


2012 Bugatti Veyron


1956 Porsche 356 A 1600 Speedster

LÆS OGSÅ: ”Jeg hidsede mig op engang og råbte, at en cyklist var en fucking so, og så sad mine børn omme bagved. Hmm. Det var nok ikke så smart.”

LÆS OGSÅ: Smukke kvinder racer penge ind til velgørenhed

LÆS OGSÅ: Fremtidens bil er en cykel

Nu kan du få fingre i MacLaren F1, Bugatti Veyron og den sidste Ferrari Enzo.

Verdens mest værdifulde bilsamling sættes nu på auktion

Én blandt verdens rigeste har nu valgt at lade sin noget opsigtvækkende private bilsamling sælge. I samlingen indgår omkring 30 af efterkrigstidens mest ikoniske europæiske sportsvogne og racerbiler. Samlingen skal under hammeren til august og går under navnet ”Pinnacle Portfolio” (http://www.rmauctions.com/lots/?category=all&collection=The%20Pinnacle%20Portfolio&salecode=MO15,,SJ15&sort=make&view=list&currency=&toYear=&fromYear=&make=&lot=&year=)  hos auktionshuset RM Sotheby’s, og den siges at kunne indbringe over 664 millioner danske kroner.

Kun en lille del af bilsamlingen er endnu blevet offentliggjort, men man fornemmer dog allerede, at man har at gøre med en opsigtsvækkende samling.

Blandt de offentliggjorte automobiler findes blandt andre den første produktion af Bugatti Veyron, Den næstsidste MacLaren F1, der nogensinde er produceret samt den sidste Ferrari Enzo – nummer 400, der var en gave til Pave John Paul II fra den tidligere Ferrari-direktør Luca Cordero di Montezemolo.