Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Christian Grau er journalist, foredragsholder og forfatter til bogen ’Mænd og biler’. Også kendt som vært og livsstilsekspert på TV 2. Motorredaktør på Euroman.

Foto: PR Christian Grau er journalist, foredragsholder og forfatter til bogen ’Mænd og biler’. Også kendt som vært og livsstilsekspert på TV 2. Motorredaktør på Euroman.

Graus anmeldelse af Porsches sikre stik

Du ved, at verden er under forandring, når Porsche lancerer en elbil. Spørgsmålet er, om det er til det bedre eller det værre. Christian Grau finder svaret i Porsche Taycan Turbo S.

Er der håb, eller er det håbløst? En lydløs Porsche – puritanerne græmmer sig. Nu står verden ikke længere, Tyskland har hejst det hvide flag, køreglæde er et fænomen med kurs mod datid. Fremtiden tilhører rigide, selvkørende elbiler, der efterlader dig som en kastreret passager. 

Men hvis du ikke vil køre videre i din nuværende bil, indtil den bliver en klassiker eller bare gammel, kommer du formentlig til at køre elbil. Så når nu forbrændingsmotorens dage er talte, skal vi så ikke i stedet glæde os over, at elbilerne bliver stadig bedre?

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her