Sponsoreret af Volkswagen

Dette afsnit af 'Arbejdstitel' er bragt i samarbejde med Volkswagen ID.7, som de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst i en serie af fire afsnit kører ud i landet for at optage med nogle af de personer, der inspirerer og fascinerer dem. Volkswagen ID.7 er en rummelig elektrisk bil, der kombinerer god komfort og stor rækkevidde med godt design, elegance og effektivitet. Senest er Volkswagen ID.7 blevet kåret som Årets Business Bil 2024 i Danmark. ID.7 Style 286 hk. fra (vejl. udsalg) kr. 471.995. Forbrug: 14,2-14,3 kWh/100 km. Rækkevidde: 614-618 km. CO2-ejerafgift: kr. 390/halvår. Forbruget påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.

En klassisk ternet flannelskjorte går aldrig af mode… eller gør den? Har den egentlig nogensinde været på mode, eller er det kun en beklædningsgenstand for folk, primært mænd, der har rundt 40 år?

Det kan du få svar på i det nye afsnit af 'Arbejdstitel', hvor tv-vært Anders Breinholt er inviteret med som særdeles veloplagt og snakkesaglig gæst.

Det er lytteren William, der til det faste format Overvurderet/Undervurderet har skrevet ind og spurgt, om ternede skjorter er netop det – overvurderede eller undervurderede.

Og tilfældet denne dag vil, at gæst Anders Breinholt er iført netop en ternet skjorte i beige og blå nuancer fra det britiske mærke Drake’s.

Det udløser ikke overraskende en diskussion, der splitter Anders Breinholt og de to værter Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné.

Iført dagens mundering er Anders Breinholt naturligvis positivt indstillet:

”Det er ikke, fordi jeg skal ligne en fra ’Yellowstone’ eller Casper Christensen, der har købt en gård og lever med en pick-up truck, men det er totalt undervurderet.”

De to værter er ikke helt enige. Men måske de bare ikke er gamle nok endnu til at forstå glæden ved tern.

Du kan høre, hvad Oliver og Kristoffer har at sige om den sag i det nye afsnit af 'Arbejdstitel', der er ude på alle podcastplatforme nu.