soundLyt til artiklen med Euroman
play

‘Jeg er lige død’ med Charter McCloskey: “Det irriterer mig, at folk ikke fatter, at de skal dø”

00:00 |
Charter og Daniel Hoff

‘Jeg er lige død’ med Charter McCloskey: “Det irriterer mig, at folk ikke fatter, at de skal dø”

Du kan høre hele podcasten her.

arrow-down

“Det undrer mig faktisk lidt, at jeg ikke er død endnu, ” siger Charter McCloskey, da Daniel Hoff i begyndelsen af podcasten spørger ham, hvor gammel han tror han er, når han engang skal dø.

For Charter McCloskey er det nemlig ikke en selvfølge at blive gammel og gå herfra på rolig vis, fortæller han i Daniel Hoff i podcasten ‘Jeg er lige død’. Charters far døde midt under en julefrokost, men det har ikke fået ham til at holde mindre af julen.

“Jeg er sjovt nok ret stor tilhænger af traditioner. Jeg kan godt lide kirker, og jeg kan godt lide jul, ” konstaterer Charter McCloskey.

Smag på livet
Juletid er også stærkt forbundet med god mad. I podcasten kan vi høre, hvordan det at “smage på livet” fungerer som Charters livs-mantra.

“Jeg er usandsynlig glad for mad. Det irriterer mig grænseløst, at jeg aldrig kommer det hele igennem. Jeg vil så gerne prøve alting, og det tror jeg ikke, jeg kommer til. For jeg er også et meget skrøbeligt menneske,” lyder det fra Charter McCloskey.

Og netop det med at smage på livet, har flere gange fået ham ud i konflikter. For livet skal leves fuldt ud, siger Charter, og det indebærer ifølge ham både boykot af light-produkter og joggingture om søerne.

“Vi lever kun den her ene gang. Det irriterer mig, at folk ikke fatter det. Og jeg har haft så mange skænderier med folk på grund af det her. Altså hele konceptet om lightsodavand. Det er at gøre det halvt. Jeg hader, når man gør noget halvt!” udbryder Charter McCloskey.

Første afsnit af ‘Jeg er lige død med Charter McCloskey’ er gratis. De kommende afsnit kan høres på Euroman Premium, eller du kan findes i Egmonts nye podcastapp, TalkTown.