Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

God kaffe, hjemmedyrkede meloner og lange løbeture: Sebastian Quistorff har fundet formlen på, hvordan man sætter tempoet ned

Foto: Nina Buth Olsen

God kaffe, hjemmedyrkede meloner og lange løbeture: Sebastian Quistorff har fundet formlen på, hvordan man sætter tempoet ned

Hamsterhjulet kører derudaf, og drømmen om at hoppe af og sætte farten bare en lille smule ned er meget flatterende. Én, der har mestret det, er Sebastian Quistorff, som står bag kaffebaren Prolog i København, og det har vi talt med ham om i det nyeste afsnit af Sidelæns.

Hvem drømmer ikke om et roligere liv? I pagt med naturen, tæt på det nære og med tid til at gå i haven og få det grønne ind under huden? Det gør jeg selv. Og det ved jeg, at mange af Euromans læsere og Sidelæns’ lyttere også gør.

Jeg har en idé om, at min gode ven Sebastian har fundet en del af løsningen på at tage det lidt mere roligt.

For selvom han har fået tvillinger og driver sin egen virksomhed, så er han også flyttet ud af byen – og ikke mindst ud i sin have, hvor han som en anden zen-gartner allerede på første sæson lykkes med at dyrke grøntsager i helt stor stil.

Jeg har en idé om, at man er en lykkeligere menneske, hvis man kommer tættere på naturen og det grønne. Og det vil jeg blandt andet snakke med Sebastian om i dag.

Bevæbnet med bagværk fra Bread Station, som ligger på Charlottenlund Station, er vi taget hjem til ham i villalejligheden nord for København til en snak om alle de grøntsager, han gror i sin have, hvor man spiser godt i London, og hvorfor han har startet en løbeklub.

Lyt til det nye afsnit af Sidelæns øverst i artiklen her eller der, hvor du ellers finder dine podcasts.


EUROMAN-Sidelæns_Cover.jpg