Sponsoreret af Volkswagen

Dette afsnit af 'Arbejdstitel' er bragt i samarbejde med Volkswagen ID.7, som de to værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst i en serie af fire afsnit kører ud i landet for at optage med nogle af de personer, der inspirerer og fascinerer dem. Volkswagen ID.7 er en rummelig elektrisk bil, der kombinerer god komfort og stor rækkevidde med godt design, elegance og effektivitet. Senest er Volkswagen ID.7 blevet kåret som Årets Business Bil 2024 i Danmark. ID.7 Style 286 hk. fra (vejl. udsalg) kr. 486.995. Forbrug: 14,2-14,3 kWh/100 km. Rækkevidde: 614-618 km. CO2-ejerafgift: kr. 390/halvår. Forbruget påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr.

Der er få personer, der gennem de seneste 20 år har påvirket københavnsk ungdomskultur mere end Karl-Oskar Olsen.

Som ung og knap nok nyuddannet stiftede han med to venner tøjmærket Wood Wood, som han dog siden har forladt, men som med deres butikker i mange år var et vindue ud til verden for mennesker, der interesserede sig for international mode. Han var medstifter af løbefællesskabet NBRO Running, der stadig løber i bedste velgående. Og så er han medejer af pizzakæden Corsa Pizza.

I dag er hans primære beskæftigelse Pas Normal Studios, hvor han er kreativ direktør og medstifter. Det er hans idéer, der bliver omsat til det cykeltøj, stilbevidste søndagsmotionister på alt for dyre carboncykler iklæder sig i snart sagt hele verden.

Og med butikker i København, San Francisco, Mallorca, München, Seoul, Singapore og Taipei er udsynet efterhånden så bredt, at mærket må regnes for en veritabel eksportsucces for Iværksætterdanmark.

Karl-Oskar Olsen har tidligere været gæst i ’Arbejdstitel’, men efterspørgslen fra lytterne på at få ham bragt tilbage bag mikrofonen har været så stor, at den er blevet efterkommet.

Derfor har de to værter, Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné, sat sig bag rattet i den nye Volkswagen ID.7, der er medafsender på dagens afsnit, og sat kursen mod Karl-Oskar Olsen og Pas Normal Studios’ hovedkontor.

Resultatet er et veloplagt afsnit af ’Arbejdstitel’, der er ude på alle podcastplatforme nu.