En halv time. Det er alt hvad sankeekspert Thomas Laursen skal bruge for at lave en salat (inkl. tilberedning og anretning), med urter og grønt fra den danske natur.

Foråret har hidkaldt mange vilde urter rundt omkring os, som nemt kan inkorporeres i madlavningen, og det er især i disse dage, at du har gode chancer for at finde vilde spiselige urter på din tur ud i naturen.

I det nye afsnit af vores podcast ’Søn af alt der gror’ er makkerparret Thomas Laursen og Peter Ørbæk på Djursland, hvor de blandt andet finder mælkebøtter, strandkål og strandmælde, som Thomas efterfølgende sætter sammen til en frisk salat med røgede blåmuslinger i olie.

Bliv inspireret til din egen sanketur og madlavning med vilde urter i det nye afsnit af ’Søn af alt der gror’, som du kan lytte til via podcast-appen Talk Town lige her.

Husk at du som abonnent hos Euroman har fri adgang til podcast-appen Talk Town. Du skal blot downloade appen i App-store eller Google Play og oprette dig med dit kundenummer. Her kan du bl.a. også finde programmerne ’Sidelæns’, ’Lydmagasinet’ og ’Arbejdstitel’.

Post1.jpg

Søn af alt der gror_cover.jpeg