Rune Klan i Euroman Podcast

Rune Klan i Euroman Podcast

Rune Klan i Euroman Podcast: "Der er en forventning til at vi altid har tømmermænd, når vi er 40 og ikke har børn"

Vi havde komikeren i studiet til snak om alt fra at kunne tilsidesætte sig selv og spille Pokemon Go med et barn i fremtiden til stereotyper blandt publikum, når han rejser igennem landet med sit show.

Tanker om livet som 40-årig uden børn, sit seneste show og tryllekunsten. Det var nogle af de emner, som journalist Benjamin Dane interviewede komikeren Rune Klan om til Euromans podcast. 

Forventninger er der nemlig mange af, når man er det eneste par i omgangskredsen, der stadig ikke har fået børn efter de 40.

"Der er en forventning til 'I går da ikke hjem? Vi skal da have shots!' 'Hvorfor er I oppe nu? Klokken er 10, kan I så sove videre!' Der er nemlig en forventning til at vi gør alt det, som alle ville have gjort, hvis de ikke havde børn," siger Rune Klan. 

Lyt til hele podcasten på iTunes her, husk at abonnér og giv gerne en rating, mens du er der, så vi kan komme ud til endnu flere lyttere. 

Eller hvis du er Android-bruger på Pocket Casts her. 

Eller lyt direkte på SoundCloud herunder. 

Du kan desuden læse mere om Rune Klan i det seneste nummer af Euroman med Andreas Mogensen på forsiden. 


LYT OGSÅ TIL"Euroman Podcast med David Nielsen: "Folk vil se ting, der går galt. De vil se folk stemt ud af Paradise Hotel og trænere fyret.""

LYT OGSÅ TIL"Ny Euroman Podcast: Reportage fra den københavnske modeuge" 

LYT OGSÅ TIL"Ny Euroman Podcast med Suspekt: Om kærlighed, den nye plade og om sidste gang de følte sig som rigtige mænd"