Hvad koster det egentlig at tage en overnatning på Claridge’s i London? Kan man få serveret en burger på Sanders? Og pakker man kufferten ud med det samme, når man ankommer til hotellet? Det er noget af det, det nye afsnit af 'Arbejdstitel' handler om.

Scenen er sat i det allerinderste og mest attraktive København. Tidligere balletdanser og nu hotellier Alexander Kølpin har nemlig inviteret Arbejdstitel indenfor på Hotel Sanders, som han ejer og driver.

Alexander Kølpin er på mange måder den oplagte, indlysende gæst i Arbejdstitel. Som balletdanser på Den Kongelige Ballet har han rejst verden rundt. Han dyrker det smukke og er et æstetisk menneske om en hals. Og så ved han en del om at rejse, bo på hotel og spise ude.

I dag driver han både Hotel Sanders bag Kongens Nytorv og Helenekilde Badehotel i Tisvildeleje. Og hoteller, rejser, service og vaner danner også rammen for samtalen med de to faste værter Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst.

I afsnittet er der naturligvis også inkluderet det faste segment 'Overvurderet/Undervurderet', hvor trioen blandt andet kommer omkring SAS, Christiania og elcykler. En veloplagt udveksling af betragtninger og holdninger, der danner rammen for det moderne menneskes liv.

Det nye afsnit af 'Arbejdstitel' med Alexander Kølpin er ude på alle podcastplatforme nu. Og du kan også lytte til det øverst i artiklen her.