Sponsoreret af H&M

I det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ byder de to værter Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné velkommen til kunstner Esben Weile Kjær.

Esben Weile Kjær er et uomgængeligt navn på den nye, danske kunstscene. Du har måske besøgt hans netop åbnede udstilling på Arken i Ishøj? Set en af hans utallige performances? Måske har du set en af hans udstillinger i udlandet? Han er her, der og alle vegne – og nu også i ’Arbejdstitel’.

I afsnittet bliver Esbens tilværelse som kunstner endevendt. Både i forhold til hans kærlighed til souvenirs, hans evne til at sætte skub under en fest, og så selvfølgelig til hans hverdag i Danmark, som han knap nok har, fordi han altid er på vej til middag med en samler eller møde med en kurator på de store udenlandske kunstscener.

I afsnittet med Esben Weile Kjær i ’Arbejdstitel’ bliver det populære format Overvurderet/Undervurderet naturligvis også besøgt. Denne gang er det blandt andet Sverige, at gå over for rødt og kunsten at spise østers, der bliver endevendt.

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ bliver bragt i samarbejde med H&M Man i anledning af den helt nye forårskollektion. De varme måneder står for døren, og intet er mere oplagt end at sige farvel til vinteren med en opdatering af garderoben.

H&M’s forårskollektion byder på netop dette: Gode farver, afslappet pasform, kvalitet og et udtryk, der på fornem vis finder inspiration et forårsklart univers. Kollektionen har tydelige referencer til 1970’ernes løse snit, og de enkelte elementer er skabt til at blive sat sammen på kryds og tværs. Det er goddag til hør, lyse toner og et let liv – og det er umuligt ikke at komme i sommerhumør.

Hele H&M’s nye kollektion kan ses på hm.com. Herunder har vi valgt vores favoritter fra kollektionen:

1125612_002.jpg

0703672_023.jpg

1113663_002.jpg

1120812_001.jpg

1136919_002.jpg

3107-TCM6054-3x2.jpg

Bliv forårsklar med den helt nye kollektion fra H&M Man, som du kan se på hm.com.

Det nye afsnit af ’Arbejdstitel’ er ude på alle platforme nu. Find det der, hvor du finder dine podcasts.