Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Nyt afsnit af Arbejdstitel: Om forårsgarderoben

Foto: Nina Buth Olsen

Nyt afsnit af Arbejdstitel: Om forårsgarderoben

Dagene bliver længere, den spæde sol er ikke til at slippe af med og vinteren er langsomt men sikkert ved at sige farvel. Med andre ord: Foråret er hastigt på vej. I det nye afsnit af Arbejdstitel taler Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné om forårsgarderobens regler og vigtigste items.

Foråret kalder på et skifte. Både mentalt og i indstillingen til livet – nu åbner verden igen – men også helt konkret i forårsgarderoben. Hvad signalerer den lettere garderobe, hvordan er reglerne og er der items, vi glæder os til at iføre os?

Alt det bliver diskuteret i det nye afsnit af Arbejdstitel, hvor værterne Oliver Enné og Kristoffer Dahy Ernst er trukket i forårsklæder.

Den nye årstid er altid en budbringer af god stemning. Og det er naturligvis ikke anderledes i år, når glæden ved lysere tider trænger igennem æteren i Arbejdstitel og helt ud til lytteren.

Oliver og Kristoffer har også lagt planer om at lave merchandise. Derfor har de inviteret ven af programmet Virgil Nicholas forbi, som planter gode produktideer i deres hoveder. Der bliver både talt sæbe, duftlys, notesblokke, løbe-T-shirts og arbejdsjakker, og dermed er første spadestik til en stærkt limiteret og stærkt eftertragtet Arbejdstitel-kollektion blevet taget.

Det nye afsnit af Arbejdstitel indeholder naturligvis også det faste element Overvurderet/Undervurderet, der kommer omkring essentielle elementer som blandt andet sukker i kaffen, Yeezy-sliders og print på T-shirts.

Lyt til episoden øverst i artiklen her eller der, hvor normalt hører dine podcasts.