Skal man følge den gængse italienske etikette, skal man bestille fire retter, når man sætter sig på en restaurant i Rom: Antipasti (diverse småretter), primi (typisk en solid pastaret), secondi (ofte kød eller fisk) og dolce (her vælger man en tiramisu, naturligvis).

Og selvom ’Arbejdstitel’-værterne Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné gerne vil gøre bella figura under deres ophold i den italienske hovedstad, viser det sig at være ganske svært at komme igennem de store måltider på de mange gode spisesteder, de lægger deres vej forbi.

Imellem alle måltiderne går turen selvfølgelig også forbi Aspesi-butikken, og de to værter tager en velfortjent negroni-pause på toppen af det nyåbnede Soho House, der har udsigt ud over byen.

Det faste segment ’Overvurderet/Undervurderet’ er som altid en del af programmet, og denne gang sættes kæledyr, mormor-coveret til iPhones og det at overlade bestillingen til tjeneren til diskussion.

Lyt til det nye afsnit helt gratis øverst i artiklen her eller på alle podcastplatforme.

'Arbejdstitel' blev inviteret til at bo på Soho House i Rom, alle øvrige omkostninger til fly samt mad er betalt af redaktionen. Holdningerne i podcasten er værternes egne.