Johan Bülow

Nyt afsnit af 'Graus garage' med Johan Bülow: “Jeg elsker ikoniske biler”

Han er opvokset på Bornholm i en slægt af ukuelige iværksættere, og måske var det det, der fik ham til allerede som 14-årig at drive sin egen kiosk. I dag er han kendt som lakridskongen, og han er bilnørd helt ind i hjertet. Det fortæller Johan Bülow mere om i denne uges afsnit af ’Graus garage’.

Johan Bülow
sound

Lyt med Euroman

Nyt afsnit af 'Graus garage' med Johan Bülow: “Jeg elsker ikoniske biler”

Lyt til denne artikel med Euroman.
Klik her for at læse mere.

video

Lakridskongen Johan Bülow fragter sig for tiden rundt i en Mercedes-Benz AMG G63 Geländewagen, men det var faktisk ikke ham selv, der fik idéen til at anskaffe sig bilen.

“Det var min kone, der kaldte den første Geländewagen for mange år siden, og jeg syntes bare, at den var dyr. Der er kun omkring tre eller fire prissammenlignelige modeller på markedet, og hvis man skulle vurdere køreegenskaber, måden man sidder på og styring af paneler, så ville den nok tabe i fire ud af fire tilfælde. Men det er ikke derfor, du køber en Geländewagen. Du køber alt muligt andet. Når du slår hånden hårdt ned i instrumentbrættet, så gør det mere ondt i hånden, end det gør på bilen. Det er efterhånden sjældent for en bil.”

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her