Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Modeministeriet med Mads Christensen, Chris Pedersen og Frederik Lentz Andersen

Foto: Nikolaj Thaning Rentzmann Modeministeriet med Mads Christensen, Chris Pedersen og Frederik Lentz Andersen

Nyt afsnit af Modeministeriet: På med festtøjet

Den store festsæson er over os, men hvordan skal du finde rundt i de officielle og uskrevne dresscodes til firmafesten eller nytårsaften. Her giver tre af Euromans mest markante moderedaktører gennem tiden deres holdninger til smokinger, suits og kunsten at gøre sig umage.

Der er næppe nogen værre følelse end at være overdressed til en fest. Man står og kampsveder i sin smoking, mens venner og familier driver afslappet rundt i deres bekvemme hverdagstøj. Nogle gange kan det være så slemt, at folk forveksler en som tjener og beder en skrubbe ud i køkkenet efter flere drinks.

Men det er sjældent, det sker. Alt for ofte er vi danske mænd under dressed, selv når vi er til nytårstaffel hos dronningen. Det mener Modeministeriet, der består af tre af de mest markante moderedaktører på Euroman gennem tiden. Det er Mads Christensen, der var på magasinet i 90’erne, Chris Pedersen, som var ved roret i 00’erne, og Frederik Lentz Andersen, der har været der de seneste 10 år.

I denne anden og nye episode af Modeministeriet diskuterer de festpåklædningen. Hvad skal man gøre for at være velklædt og samtidigt føle sig godt tilpas. Men først starter podcasten med en tilståelse. Her kryber de til korset og fortæller, om der er noget, de har fortrudt, at de har promoveret i deres tid som moderedaktør.

Hør podcasten her eller på itunes.