Sponsoreret af Bucherer

For ur-entusiaster vil navnet Bucherer nok ringe en del klokker. Det er nemlig en af de helt store spillere på det internationale ur-marked. Med mere end 100 år på bagen har den schweiziske forhandler af eksklusive ure i generationer været manges foretrukne forhandler af blandt andet brugte – eller pre-owned, som det hedder i de kredse – Rolex-ure.

Bucherers global director, schweizeren Odilo Lamprecht, har lagt vejen forbi København for at tale med Brian Lykke om deres fælles kærlighed til ure, kunsten at videresælge eksklusive modeller og meget, meget mere. 

Brian Lykke: ”Odilo, hvornår begyndte du at interessere dig for ure?”

Odilo Lambrecht: ”For at være helt ærlig opstod min interesse først for alvor, da jeg blev ansat i Bucherer (i 2017, red.). Det var helt klart vendepunktet. Jeg har altid haft en form for interesse i det og set ure som en smuk genstand. Men før det var mit fokus helt andre steder.

At rejse, spise og at gå i byen var sjovere at koncentrere sig om dengang. Jeg var selvfølgelig også lidt yngre. Men min passion for ure tog fart, da jeg startede i firmaet. Igennem mit arbejde har jeg også lært en masse ting om ure, og i dag er det noget, jeg ikke længere kan leve uden.”

Brian Lykke: ”Ha ha, jeg ved præcis, hvad du mener.”

Odilo Lambrecht: ”Ja. Jeg har min egen kollektion og er hver dag omringet af alskens ure. Det er forresten et virkelig farligt sted at opholde sig. Men det er i bund og grund der, interessen er kommet fra, og jeg er sikker på, at det er en ting, jeg vil tage med videre i livet.”

I det nyeste afsnit af ’Watch me’ kan du også høre Odilo Lamprecht forklare, hvordan man hos Bucherer sikrer sig, at et ur er ægte, mens Brian Lykke giver sit bud på, hvilken model der er urenes svar på en Porsche 911. 

Lyt til det nye afsnit af ’Watch Me’ gratis på alle podcastplatforme, og se med på Euromans YouTube-kanal og euroman.dk.