Lars Løkke udgiver sine politiske erindringer i morgen: "Den er blottet for hævnmotiver"Lars Løkke udgiver sine politiske erindringer: "Den er blottet for hævnmotiver"
Foto: Jonas Pryner Andersen & PR

Lars Løkke udgiver sine politiske erindringer: "Den er blottet for hævnmotiver"

Lars Løkke er aktuel med et tilbageblik på sin karriere og sit liv. Men den tidligere statsminister og formand for Venstre har valgt en anden tilgang end de klassiske memoirer, og så kan han faktisk skrive, siger hans forlagschef.

Dramaet i kælderen under Odense Congress Center i juni 2014, hvor Lars Løkke Rasmussen igen-igen formåede at sætte sine rivaler (og især næstformand Kristian Jensen) på plads. Det eksplosive hovedbestyrelsesmøde i Brejning sidste år, hvor Løkke efter voldsomt pres blev tvunget til at trække sig fra posten som formand i Venstre.

Man skulle tro, at der var masser af sprængfarligt stof at tage af, når den tidligere statsminister Lars Løkke nu udgiver sine politiske erindringer. Men Løkke har i bogen ’Om de fleste – og det meste’ valgt at gå i en anden retning. Det fortæller Kim Hundevadt, forlagschef for nonfiktion på JP/Politikens Forlag, som udgiver bogen:

Vil du læse resten af artiklen?
Allerede medlem? Log ind her
Bliv medlem og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr./md
Prøv 14 dage gratis uden binding
Vælg abonnement her Euroman Premium
Opret dig gratis her