Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Her skal du hænge ud i Milano

Foto: Getty Images Du kan med fordel svinge forbi restauranten Bagutta på Via Bagutta til en solid, italiensk frokost.

Her skal du hænge ud i Milano

Milano er Italiens finansielle og modemæssige epicenter, men det er også en by, der med sine nymoderne højhuse og store industrikvarter synes lidt sværere tilgængelig end byer som Rom og Napoli. Her guider chefredaktør Kristoffer Dahy Ernst til Milanos bedste område, der med garanti vil få dig overbevist om byens værd.

London er rock’n’roll og unge fyre i dårlige jakkesæt, der har fået deres første job i City. Paris er avantgarde, je ne sais quoi og forfatterdrømme. Vil man se klassisk herremode, som repræsenterer idealet om den velklædte mand, skal man vende blikket mod Milano. 

Hvad vil det sige at være velklædt a la Milano? Først og fremmest et begreb om proportioner og kvaliteter: Tøjet sidder til, og materialerne er velvalgte. Formentlig ingen andre steder i verden har man større koncentration af mænd med korrekt bukselængde, ligesom det gamle mundheld om, at man kan sige en hel masse om en mands forhold til påklædning ved at kigge på hans sko, passer sjældent godt i den norditalienske by. Milanesiske mænd får den klassiske herremode ind med modermælken, og det er på samme tid ekstremt ubesværet, for sådan har man altid gjort, og man er stadig tro mod alle uskrevne regler om god påklædning. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 29 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her