Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Iværksætter Varan Pathmanathan: “Som forbrugere tænker vi meget på nu og her, men hvis vi tænker mere langsigtet, bliver vi også mere bæredygtige"

Foto: Claus Sall

Iværksætter Varan Pathmanathan: “Som forbrugere tænker vi meget på nu og her, men hvis vi tænker mere langsigtet, bliver vi også mere bæredygtige"

Den 34-årige iværksætter Varan Pathmanathan har afdragsfrie lån i både lejligheden og sommerhuset, fordi han spår, at vores generation kommer til at arbejde, til vi er 80. Derfor skal livet nydes nu, synes han. Han har købt Google Home, fordi han vil sikre sig, at hans børn forstår, hvordan teknologien virker.

Var det en svær beslutning at springe ud som selvstændig?

”Jeg havde hele jobpakken, så det var sindssygt at vælge at blive selvstændig, når jeg samtidig har to små unger. Derfor arbejder jeg også som deltidskonsulent ved siden af. Men jeg har altid haft en iværksætter i mig. Min første virksomhed startede jeg allerede som 16-årig. Det var et grafisk designbureau, hvor jeg byggede design til hjemmesider, udviklede logoer og visitkort. Først for venners venner, men senere også for virksomheder. Allerede da jeg var 18 år, fik jeg projekter til mellem 5.000 og 30.000 kroner, så det var egentlig rimelig gode penge i forhold til min alder. På den måde skabte jeg mit eget studiejob. Det betalte mine studiebøger, jeg tog ingen studielån, og det betød, at jeg kom i økonomisk plus på alle kanter.”

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her