Med andre ord er det videnskabeligt bevist, at vi mænd ganske enkelt husker dårligt fra naturens side.

Og når vi ikke selv kan gøre for det, kan vores kærester jo heller ikke tillade sig at blive sure, når fødselsdagen, årsdagen eller aftalen om at besøge svigerforældrene glemmes. Eller hvad?

Det hænger måske ikke helt sådan sammen i virkeligheden. Vi får nemlig én over nakken, når vi dummer os. Og det gør vi tit.

Anthon Berg har i forbindelse med denne videnskabelige kendsgerning sat sig for at hjælpe mændene med at holde deres kærester glade og tilfredse. Det har de gjort ved at udlodde 200 Good Standing Kits, der holder dem tilfredse hele året igennem.

Ifølge en analyse, som Anthon Berg har fået lavet, viser det sig, at fire ud af fem mænd jævnligt overvejer at forkæle fruen med blomster, chokolade og lignende. Problemet er bare, at cirka halvdelen af disse mænd aldrig får gjort noget ved det.

Resultatet er teoretisk set en verden ude af balance, for vi ved, at en utilfreds kæreste er lig med en utilfreds mand. Mænds glemsomhed er altså skyld i, at rigtigt mange går rundt med en sur smiley på.

Det laver Anthon Berg om på ved at sende et Good Standing Kit hver tredje måned i et helt år.

Det svarer til fire lyserøde æsker, som indeholder en masse forskellige Anthon Berg lækkerier.

Som nævnt udloddes der 200 Good Standing Kits. Hvis du er interesseret i at forkæle kæresten, er det en god idé at deltage i konkurrencen på Facebook