Jeg har haft mange gode sommerferier af mange forskellige slags. I 2022 tog jeg med mine egne børn, min kæreste og hendes børn, altså hele familien, til Ibiza i 10 dage, hvor vi blandt andet holdt min fødselsdag. Ren afslapning. Vi lå ved poolen og fik god mad hver dag. Ingen bekymringer overhovedet.

Vi lejede også en båd, som vi sejlede rundt i over et par dage. Vi havde jo børnene med, og selvom de alle sammen var minimum 15 år, var det lidt børneferie, hvor vi spillede fodbold og beachvolley, men også hyggede os med vin om aftenen. Vi havde frygtet, der ville komme lidt gnidninger, når nu vi var så mange afsted, men det gik rigtig godt.

Jeg havde også været bange for, at det kunne blive lidt for festagtigt, fordi det jo var Ibiza, men vi boede et godt stykke væk fra festerne, og selvom min yngste, Sean, og jeg kender Morten Breum, der spil­lede dernede, så blev vi hjemme på hotellet.

En anden god sommer var, dengang jeg tog hele ’ruten’ i Sydfrankrig. Fra tennisturnering i Monaco i april til Formel 1 og videre til Cannes Filmfestival og til sidst til Saint­ Tropez. Det gad jeg sgu godt prøve igen, men det var lettere det år, fordi jeg selv boede i Monaco og derfor kendte folk dernede. Så var der én, der havde et hus, jeg kunne være lidt i, og en båd, jeg kunne sejle med i. Jeg elsker – og savner – Sydfrankrig.