Biddet hele verden snakker om

Biddet hele verden snakker om

Kampen mellem Italien vil først og fremmest blive husket for en ting. Ikke Italiens initiativløse spil. Heller ikke Uruguay-forsvareren Godins sejrsmål. Eller udvisningen af italienske Marchisio.

Nej, det er selvfølgelig Luis Suarez’ tænder, der trækker overskrifterne i dag. 
Det hedder sig stadig, at Uruguay-forwarden ”angivelig” bed sin modstander, den italienske forsvarer Giorgio Chiellini, i skulderen.

Billederne ser nu ganske utvetydige ud.
 


Og hos internetbrugerne er biddet en vedtaget sandhed.

Mange gør sig morsomme på Twitter:

Enkelte brugere låner kommercielle referencer:
Men firmaerne kan også selv lege med: Mange andre firmaer har også været hurtige til at bruge Suarez-humor i deres branding på Twitter:

For eksempel tyggegummimærket Trident:
Og fødevarebutikskæden Whole Foods Market: Og, mere overraskende, Den amerikanske baseball-liga, Major League Baseball, der benytter lejligheden til at slå et slag for en sportsgren uden fysisk nærkontakt:
Det gør selvfølgelig ikke historien dårligere, at det er tredje gang, Suarez bider en modspiller:


Ifølge Ritzau kommenterer Suarez episoden med Chiellini således:

”Det er sådan nogle ting, der sker på banen. Det var kun os to inde i feltet, og han løb ind i mig med sin skulder, og det var sådan, at mit øje kom til at se sådan her ud. Den slags sker på banen, og man bør ikke lave så stort et nummer ud af det.”

Fifa har indledt en disciplinærsag mod Suarez, og Uruguays fodboldforbund har en frist til i aften, hvor de kan gøre indsigelser og udlægge deres syn på sagen. Suarez risikerer en karantæne på alt mellem 2 kampe og to år for sit landshold.

Det vil i så fald komme modstanderne til gode. Uruguay skal møde Colombia i ottendedelsfinalen.

En, der allerede har fået noget ud af episoden, er en nordmand, der tilsyneladende har fået sine 32 norske kroner 175 gange igen på et væddemål på, at Suarez ville bide en modstander til VM.  Billedet her er blevet tweetet af flere, men det har ikke ladet sig gøre at finde frem til kuponens ejer.