Tilværelsen som arbejdsløs kan snart være slut for Nicklas Bendtner, der formentlig igen skal til at snøre støvlerne for en engelsk klub.

Nottingham Forest er tilsyneladende klar til at underskrive med Nicklas Bendtner, der har været klubløs, siden han blev løst fra sin kontrakt i den tyske klub Wolfsburg tidligere på året.

Det erfarer flere medier heriblandt engelske BBC Radio Nottingham, mens det lokale medie nottinghampost.com skriver, at der er indgået en mundtlig aftale.

Det lykkedes ikke for Bendtner at skrive under med en klub under transfervinduets åbning, hvor det ellers forlød, at han var tæt på et ophold i Hull. Altså lige indtil Bendtners tidligere manager i Birmingham, Steve Bruce, stoppede i klubben, og handelen gik i vasken.

Men nu ser det altså ud til, at Bendtner igen skal pakke kufferten og drage mod England og den næstbedste række, The Championship, efter han den seneste tid har holdt formen ved lige hos F.C. København.

Ifølge nottinghampost.com forventes det, at Bendtner bliver præsenteret onsdag morgen i Nottingham Forest, der har fået en god start på sæsonen med tre sejre ud af fem mulige under deres nye manager, franskmanden Philippe Montanier.

Nicklas Bendtner har tidligere med succes gjort sig i England. Han scorede 45 mål for Arsenal i 171 kampe mellem 2005 og 2014, hvor han undervejs dog også var udlejet til klubber som Sunderland, Birmingham City og italienske Juventus.

Og ender angriberen med spilletid i den nærmeste fremtid, er det nok også sandsynligt, at han bliver en del af den landsholdstrup, der netop nu er i gang med de første kampe i kvalifikationen til VM i 2018.

Og så lever vi med, at der (muligvis) bliver skruet ned for selviscenesættelsen på de sociale medier, selvom vi nu altid holder af at følge Bendtner der.