Zlatan er kongen. Ikke bare på fodboldbanen, men også når det kommer til selvpromovering i højeste potens.

Nu har den lange svensker igen været på banen på Twitter. Det kommer i forbindelse med, at Zlatan Ibrahimović annoncerer, at han har spillet sin sidste kamp for Paris.

'Min sidste kamp i morgen på Parc des Princes. Jeg kom som en konge, og forlader det som en legende'

Der har været spekuleret længe i, hvad 34-årige Zlatan Ibrahimović skal efter denne sæson. For få uger siden viste Zlatan, at han har en fin humor, da han efter en sejr blev spurgt om, hvorvidt han ville blive i Paris:

”Hvis de udskifter Eiffeltårnet med en statue af mig, så bliver jeg i PSG. Det lover jeg,” svarede Zlatan. 

Men nu er det altså officielt: Eiffeltårnet er ikke blevet udskiftet, og Zlatan spiller sin sidste hjemmekamp i Paris lørdag mod Nantes. Den endegyldige sidste kamp i den blå Paris-trøje bliver mod Marseille 21. maj i den franske Cup-finale. 

Zlatan Ibrahimovic' kontrakt med Paris, som han allerede i marts blev franske mestre med otte runder før sidste kamp, udløber slutningen af juni - herefter er han kontraktfri.

I første omgang vil han dog nok koncentrere sig om EM-slutrunden, som han kvalificerede Sverige til ved at slå Danmark i to play-off kampe, hvis ikke allerede en underskrevet kontrakt ligger klar i skuffen.

På klubplan har der floreret rygter om, at Zlatan kunne være på vej til Premier League - en af de få store europæiske ligaer han endnu ikke har optrådt i. Men også MLS i USA og Los Angeles Galaxy har været nævnt som en kandidat. Her kan han blive klubkammerater med tidligere europæiske profiler som Steven Gerrard, Robbie Keane og Ashley Cole.   

Der er ingen tvivl om, at Zlatan vil blive savnet i Paris. I fire sæsoner har den svenske angriber scoret mål på stribe i den franske klub, og han topper suværent topscorerlisten i Frankrig med 36 mål denne sæson.

Zlatan har i sin karriere spillet i Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona og AC Milan, før han i 2012 skiftede til Paris.

Siden har han scoret 152 mål i 178 kampe for PSG, og var topscorer i Ligue 1 i sæsonen 2012-13 og 2013-14, ligesom han har vundet mesterskabet fire år i træk.

LÆS OGSÅ: Video: Sådan klarer man en jobsamtale med Zlatan

LÆS OGSÅ: Kenn Hansen om verdens vildeste fodboldfans, forfængelighede og ... Zlatans diller

LÆS OGSÅ: Zlatan undskylder for at kalde Frankrig et lorteland, der ikke fortjener PSG