Der er givetvis lidt ’Peter og ulven’ over endnu engang at proklamere vinterens komme, når man lejlighedsvis skriver + 10 grader midt i december, men når den endelig rammer, og fortovene dækkes med iskold sne, er det godt at være forberedt.

For hvis du ikke allerede har investeret i et par betontunge vinterstøvler og egentlig helst vil være fri, er der måske en bedre løsning.

Det schweiziske firma +t har nemlig udviklet varmesålen ’+winter’, der ved hjælp af en bluetooth forbindelse kan styres direkte fra din smartphone. Sålen er så lille, at den sagtens kan passe ned i en let sko og derved gøre skoen brugbar i lavere temperaturer.

Desuden kan du aktivt styre temperaturen i sålerne via en app, hvilket må siges at være praktisk på de dage hvor man skiftevis befinder sig inde i varmen og udenfor i vintervejret og ikke har lyst til at overophede i skoene.

Sålerne har en batterilevetid på op til 5 timer og kan oplades trådløst via en USB-dock, så medmindre du planlægger en heldagsvandretur, burde der være varme nok til at få dig igennem dagen.

Hvis du gerne vil holde tæerne varme uden at gå ned på stil, kan det være du skal smide pengene i retning af et par +winter-såler på plus-t-store.com hvor de kan erhverves for ca. 1.035 kr. eksklusiv forsendelse.

LÆS OGSÅ: Adidas' nye boost er smuk og nedbrydelig

LÆS OGSÅ: Sneakersnak med Thomas Delaney og Mathias Zanka: ”Det lettere at udtrykke sig via sneakers end almindelige sko”

LÆS OGSÅ: Fart på: Strømlinet Nike-ikon til salg igen i begrænset antal