Da Snapchat for to år siden sagde nej til tæt på 100 milliarder kroner fra Facebook burde de have forudset, at det ikke blev modtaget vel. Med den afvisning har Facebook i hvert fald lige siden gjort, hvad de kunne for at æde sig ind på de populære snappere. Mest vellykkede er Instagram Stories, hvor man kan lægge små historier op på Instagram (der er ejet af Facebook), hvor de ligger i 24 timer.

Nu kommer endnu en app, der skal tage afgørende markedsafdele især hos den unge målgruppe. App’en hedder Bonfire, og lige nu er den ganske stillet blevet kørt ud – med Danmark som det eneste forsøgsland.
Bonfire giver dig mulighed for at snakke med dine venner med flere skærme i én, og du kan samtidigt bruge de filtre, der har været med til at gøre Snapchat populære.

Der er ingen officiel forklaring på, hvorfor Facebook netop har valgt Danmark som test-land. Men Danmark har flere gange tidligere været brugt af store tech-virksomheder som forsøgsland, da næsten alle danskere er på nettet (især unge), og at der i de fleste steder i landet er gode netforbindelser.

Du kan hente app’en i din app-store.

LÆS OGSÅ: Jeg satte strøm til min hjerne for at blive den bedste version af mig selv, og snart gør du det også

LÆS OGSÅ: Så let (billigt) er det at få 10.000 følgere på Instagram

LÆS OGSÅ: Er du også træt af at passe på dine fulde venner i byen? Den her app kan være løsningen