En ny udgave af FIFA og Ultimate Team rammer butikkerne til september, og det er med en række nye og forbedrede features i pakken. Vi bringer her et udvalg af det, man kan forvente af den nyeste udgave af Ultimate Team.

I den nye sæson vil man kunne spille FUT Friendlies. Her vil man kunne dyste med sit Ultimate Team mod sine venner, enten sammen eller online, og spille en regulær 11 vs 11 online, med eller uden Husets regler. Venskabskampe er glimrende, fordi det ikke vil tage hverken fitness eller kontrakter. 

 Det er også blevet muligt at personliggøre sin klub endnu mere med nye muligheder for spillersæt, bolde, stadionbannere og meget mere. Der er faktisk hele otte nye customization-muligheder at boltre sig med, så klubben kan tage sig ud, som man har lyst til. Nye features her inkluderer også stadiontemaer, som kan ses på sidelinjerne, samt tifos, som vises under introen og efter mål.

CustomiseScreen[1].png

Målsætningsfunktionen er også blevet ændret markant. Generelt vil der være mere valgfrihed, når man stikker målsætningerne for sit hold sammen, og så vil det for eksempel nu være muligt at sætte målsætninger for en hel sæson.  

 Til sidst er det forsøgt at gøre Squad Management nemmere i FUT 20. I den nye udgave vil man nemlig for første gang kunne tilgå sin trup, klub og transfermarked fra samme sted.
 SquadBattle[2].png
FIFA 20 udkommer den 27. september. Spillere, der spiller gennem EA Access Play First Trial, har allerede adgang til spillet den 19. september