"Hvis du har mødt en pige, så meld ud med det samme, hvis du ikke er typen, der tjekker din mobil hele tiden. Så undgår du formentlig, at hun bliver vred, når du ikke svarer på en sms efter 20 sekunder." 

"Alternativt sker følgende: Hun sender en besked, du svarer efter to timer, fordi du var optaget af noget sammen med vennerne. Hun aflyser den bestilte sushi i aften og finder natbukserne frem i stedet for det frække undertøj. Spaopholdet er også aflyst."

"For min skyld må du prale lige så meget, du vil, på Facebook. Men jeg har slettet venner, der udelukkende har lagt billeder op af deres hjemmebagte krydderboller, fitnesskrop, fire smukke børn og au pair-pige." 

Bliv ven med os på Facebook

"Jeg forstår ikke mænd, der prikker på Facebook. Eller skriver: ”Hej, kunne du tænke dig en kop kaffe?” Find på noget nyt. Spørg, om hun er til hakkebøf eller sushi. Herfra kan samtalen gå i alle retninger."

"Lad være med at sende hende et screenshot af Kim Kardashians røv og spørge, om hun synes, den er pæn."

LÆS OGSÅ: Undskyld mor, den pik var ikke til dig

"Hvis din kæreste bliver ked af, at du har billeder på Facebook-væggen fra turen til Mexico med din eks, kan du overveje at slette dem. Men som udgangspunkt bør vi have respekt for, at vi alle har en fortid. Vi har prøvet noget, lært noget. Det er, hvem vi er."

"Det er fint, at mænd sender smileys, men alt med måde. Undgå de to små lyserøde hjerter. De hører hjemme i Wendy-bladet."

"Jeg mødte min nuværende mand gennem en fælles ven. Bagefter skrev han: ”Kan du lide kylling?” Jeg svarede: ”Det kan jeg godt.” ”Kommer du på tirsdag kl. 20?” ”Det gør jeg da."

"Vi kræver for meget af hinanden som partnere. Vi behøver ikke skrive sammen hele tiden. Gem de gode historier fra arbejdspladsen til senere. Så har I noget at snakke om, når I kommer hjem."

"Hvis du tænker: ”Fuck, jeg skulle have svaret på den besked”, er det et tegn på, at du skal skrive til hende. Vent ikke. Bare et godt råd."

"Kvinder er dramatiske og komplicerede. Hvis I vil lære os at kende, anbefaler jeg at mødes i virkeligheden. Så undgår I misforståelser."

Sarah Grünewald er model, skuespiller og tv-vært. 

LÆS OGSÅ: En kvinde vi kan li': hele 2014

LÆS OGSÅ: Preben Elkjær: Det har jeg lært

LÆS OGSÅ: Tinderslut: Sådan er danske mænd på Tinder