Det er nærmest ikke til at følge med. Tre kameralinser, nyt navn, udgivelsesdato. Rygterne om den nye iPhone 11 er mange.

Et af de mest spændende rygter om den nye iPhone er tilføjelsen af en ’Pro’-udgave. ifølge ESR kommer der nemlig til at være både en iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max i den nye generation af telefoner. Derudover kommer der en basismodel, iPhone 11.

Til Pro-modellerne rygtes der at komme en Apple Pencil. Et valg, der nok ikke ville falde i den afdøde Steve Jobs smag. Apple stifteren har tidligere været meget klar i spyttet om sin holdning til en pen, eller en stylus, til smartphones: ”You have to get 'em, put 'em away, you lose 'em. Yuck! Nobody wants a stylus. So let's not use a stylus."

Jobs mening eller ej, så ser det altså ud til, at Apple Pencils kommer til iPhones. Det er dog ikke det eneste, de nye Pro-modeller kommer til at få. En ny mørkegrøn farve med reflekterende regnbue bliver en valgmulighed på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max.

Spørgsmålet er, om der er nok nye features på modellerne til, at de kan leve op til Pro-navnet.

Udover de nye modeller, fortæller Max Weinbach, en troværdig kilde fra xda-developers, at den nye generation af iPhones vil komme i versioner med 128GB, 256GB og 512GB, og derved bliver den tidligere tilgængelige 64GB altså helt udeladt.

Det rygtes også, at alle udgaver af iPhone 11 kommer til at have tre bagsidekameraer, der vil gøre portræt-mode bedre. Der vil også være et objektiv med 120-synsvinkel og mulighed for at optage 4K video med 30 billeder i sekundet.

 

Det forventes, at iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max bliver offentliggjort den 10.-11. september, og her får vi altså svar på, om rygterne holder vand.