Sommeren er snart forbi, og det betyder, at det igen er legitimt at hygge sig indendøre. Så hvorfor ikke gøre det med den nyeste spillekonsol på markedet?

På et PlayStation-møde i New York præsenterede Sony i går deres nyeste spillekonsol: PlayStation 4 Pro. Om den nye spillekonsol siger Sony selv, at det er ”the sharpest gaming experience ever seen.”

Den nye Pro har en række nye features, der gør, at den adskiller sig fra sin forgænger. For eksempel er den dobbelt så powerfuld som den originale PS4, og så har den bedre grafik, der gør billederne mere flydende og en harddisk på 1 TB og to USB-udgange.  

Desuden understøtter den HDR (High Dynamic Range), der gør billederne smukke, og den har specialudviklede apps til streamingtjenesterne Netflix, der ligesom spillene kan opleves i 4K-kvalitet.

Udover Pro-versionen viste Sony også en opdateret og tyndere udgave af den originale PlayStation 4 frem.

Hvis dine yndlingsspil er en stak originale PlayStation 4-spil, kan du tage det helt roligt. Sony har bekræftet, at de gamle spil er kompatible med den nye Pro.

Du kan forsyne dig med efterårets nye PS4 Pro fra den 10. november, og den kommer til at koste 399 amerikanske dollars. Altså knap 2.600 danske kroner.  

Se præsentationen af den nye spillekonsol i videoen herunder.