En af de næste dage vil Tinder udrulle Tinder Gold i Argentina, Australien, Canada og Mexico. Det skriver Techchrunch.com.

Opgraderingen gør det muligt for køberne at se, alle de Tinder-brugere, der allerede har swipet til højre på deres profiler. Det kan lade sig gøre gennem den nye funktion ”Likes You”.

Målet er at give Tinder-brugere, der er villige til at betale lidt ekstra, en nemmere og hurtigere måde at finde et match, uden at de først er nødt til at swipe gennem folks profiler i håbet om at finde en, de kan lide.

Med ”Likes You” vil man kunne se alle sine likes på den samme skærm, hvor man i dag ser sine matches. De kommer til at stå i den første cirkel, foran dine matches’ originale profiler. Den gyldne cirkel vil fortælle dig, hvor mange likes, du har.

 

 

Tinder har endnu ikke offentliggjort, hvor meget den nye service kommer til at koste – ikke engang i de lande, hvor opgraderingen kommer på prøve.

Men man kan forvisse sig om, at hvis den bliver en økonomisk succes i de fire lande, kommer den også til resten af de i alt 50 millioner mennesker, der bruger Tinder på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Gør din skærm sort/hvid og slip for at blive forstyrret af din iPhone

 LÆS OGSÅ: Apple kårer de 12 bedst designede apps i 2017

 LÆS OGSÅ: Emil hackede et af Danmark største energiselskaber - så ansatte de ham