Top 10: Den ultimative ønskeliste

Top 10: Den ultimative ønskeliste

Ja, hvad skal man dog ønske sig, når man har alt. Vi har givet vores bud på, hvordan en ønskeseddel kunne se ud, hvis penge ikke var et problem.
Vi starter fra bunden.

10. plads, skiferie

Hvem kunne ikke bruge en uge til dette eventyrslot i Banff i Canada? Hotellet hedder Faitmont Banff Springs og har alt i overdådig luksus. Et ni-dages ophold i 220 kvm. suite inkl. fly og liftkort og halvpension kan fåes for, tja, et mindre greb i lommen.

Pris:

ca. 90.000 kr. for 2 pers.

9. plads, ny fladskærm

Bang & Olufsen BeoVision 4-103 er det største TV fra B&O, de nogensinde har lavet. Skærmen er på størrelse med en mindre dobbeltseng, og leverer knivskarpe billeder i fuld HD. Kæmpeskærmen kan leveres på en lige så imponerende fod, som let jonglerer rundt med den 250 kg. tunge skærm.

Pris:

 inkl. fod: 771.000 kr.

8. plads, sjov til stranden

Jet-lev Flyer

Hvem har ikke drømt om at have sin egen jetpack på ryggen og suse gennem luften som en anden Ironman. Det kan du nu, så længe du er over vandet. Jet-lev Flyer er en slags jetski, du tager på ryggen, og de to vandjetstråler løfter dig op af vandet.   

Pris:

ca. 1.100.000 kr.

7. plads, en ny tohjulet

MV Augusta F4 CC

Hvis man er til racerbikes, er der ingen tvivl om, at MV Augusta er stjernen. Det italienske mærke er kendt for sine håndlavede modeller og evige stræben efter det perfekte. Modellen F4 CC har navnet efter MV Augustas direktør Claudio Castiglioni, motoren er 1078 cc, yder 200 hk, og med en vægt på kun 186 kg. er der mere end en hk pr. kilo, der skal flyttes. Cyklen er kun produceret i 100 stk.

Pris:

1.350.000 kr.

6. plads, en jagtriffel

Holland&Holland

Adelige og rige godsejere har de seneste mange hundrede år gået på jagt og brugt begivenheden til at vise deres ekstravagante livsstil frem. Denne klassiske riffel fra engelske Holland & Holland skal nok tiltrække et par misundelige blikke ved den næste jagt. Graveringerne er håndlavede og kan bestilles efter egne ønsker. Riflen er en .700 Nitro Ekpress, som er en af verdens kraftigste jagtrifler. Ammunition til denne riffel koster ca. 563 kr. pr. patron og affyrer et projektil på 64,8 gram.

Pris:

ca. 1.280.000 kr.

5. Plads, et nyt ur

Patek Phillipp Grand Complications

Et klassisk herreur vil de fleste blive glade for at finde under træet. Denne udgave fra Patek Phillipe har et imponerende urværk, som har evighedskalender og kan vise månens faser. Urrem i krokodilleskind og urkasse i hvidguld.

Pris:

1.342.300 kr.

4. plads, bedre lyd til stuen

The Vox Olympian

 

Denne højttaler hører til en af verdens mest kompromisløse. Hver højttaler er unik og tager ca. 1.400 mandetimer at lave. Men med så smukt et ydre kan du muligvis også få lov til at have dem stående i stuen for kæresten eller konen.

Pris:

ca. 1.800.000 kr. pr. stk.

3. plads, nyt drengelegetøj

Lamborghini Super Trofeo Gallardo LP560-4

Motorsport og millioner har altid gået hånd i hånd. Men ligaer for amatører med bankbogen i orden er skudt op overalt i Europa og der bliver holdt trackday-arrangementer, hvor alle kan tilmelde sin egen bil. Denne tendens har affødt en masse lette trackday-versioner af de populære sportsvogne. Porsche har deres GT3’ere, Ferrari har Scuderia og Lamborghini deres Superleggera. Den ultimative udgave af er Lamborghini Super Trofeo Gallardo LP560-4. Et rigtigt stykke legetøj.

Pris:

ca. 2.700.000 kr.

2. plads, guld

Guldbarre

Hvem ville ikke blive glad for en ægte guldbarre? Guldbarrer kan købes i utallige størrelser og kvaliteter, men en 'ægte' guldbarre er sådan en, Federal Reserve Bank i New York gemmer på. Det er en 400 oz. barre, som vejer 12,5 kg. stykket. Guldprisen er de seneste år faret mod himlen pga. frygt for faldende aktie- og obligationspriser, så det er tilmed en god investering.

Pris:

ca. 3.070.000 kr.

1. plads, nyt lommelir

Mont Blanc Mystery Masterpiece

Mont Blanc og juveldesignerhuset Van Cleef & Arpels har sammen skabt pennen ’Mystery Masterpiece’. En pen det har taget mere end halvandet år at lave. Pennen fås i 3 forskellige versioner enten med safirer, rubiner eller smaragder, som alle bliver akkompagneret af ca. 840 diamanter. Der er lavet 3 stk. af hver version.

Pris:

ca. 4.050.000 kr. (730.000 USD)

Se, hvad vi ellers skriver om: Gadgets