”Vi kender alle det, at man er landet et sted, hvor der ikke er de mennesker, man har lyst til at feste med,” siger Simon Frank:

”Yolo hjælper dig med at inde dem.”

I dag lancerer Simon Frank og hans kompagnon Simon Lennet, der er folkene bag natklubsucceserne Simons, Sunday og Chateau Motel, den nye digitale platform Yolo. Appen skal hjælpe brugeren til at møde nye og gamle venner, hvis han sidder hjemme og overvejer at gå ud eller allerede er i byen, men endnu ikke har fundet det rette selskab.

Yolo, der kan downloades på Google Play og i AppStore, og som har undertitlen Get Lucky, kan ifølge Lennet og Frank både bruges til at skaffe nye venner i traditionel forstand, men også med at få noget mere romantisk på krogen.

Yolo fungerer således, at brugeren uploader en selfie, som er online i 60 minutter. Derefter kan man se, hvilke andre brugere, der er i nærheden, og like dem, man gerne vil i kontakt med.

Når det sker, modtager de en notifikation, og så har man 30 minutter til gennem et chatvindue at finde ud af, om og hvor, man skal mødes ansigt til ansigt. Men det er ikke skabernes intention, at du skal tilbringe hele aftenen med snuden i skærmen.

”Vi har lavet Yolo som fiskekroge, man smider i havet og så glemmer, indtil der er bid. Du skal ikke passe Yolo som de andre Tamagotchi-agtige apps a la Tinder” siger Simon Frank.

Hvis man fortryder sin tilstedeværelse på Yolo, eller fortryder de likes, man har sendt, kan man altid checke ud af appen, hvorved alle data bliver slettet. Under alle omstændigheder skal man ikke hænge sig i om eventuelle nye matches nærstuderer din historik, eller om firmaer graver i den efter noget kommercielt brugbart, for alle matches bliver slettet efter 24 timer.

Men hvordan skal Yolo så gavne Chateau Motel-ejernes eksisterende klubforretning?

”Vi har altid levet af at lave legepladser for voksne, nu er legepladsen bare udvidet til at fylde hele byen. Vi lever af at skabe gode oplevelser og koble nye og gamle venner sammen - nu også digitalt. Vi vil naturligvis også bruge Yolo til at sende invitationer til mindre, eksotiske events, ” siger Simon Frank.

LÆS OGSÅ: Din iPhone har et afklædt arkiv du ikke kender til

LÆS OGSÅ: Til fødselsdag hos Remee: stiletter, borddans og selvlysende flasker

LÆS OGSÅ: 30 taggere arbejder på at ramme dig: Sådan ved Netflix hvad du vil se som det næste