Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Lynhurtig på farten: Få Danmarks bedste mobilnetværk
Lige nu kan du få AirPods Pro for 499 kroner, når du skifter til Fri + 40GB abonnement fra YouSee.

Lynhurtig på farten: Få Danmarks bedste mobilnetværk

Sig farvel til hakkende videomøder, langsom up- og download af filer og svigtende forbindelse, når du har allermest brug for at være på.

Du har sikkert helt styr på internetforbindelsen derhjemme. Den skal jo helst ikke være en hindring for hverken Netflix-maratoner, gaming-aftener eller effektiviteten på hjemmekontoret. Tværtimod. Men huskede du også at lave din research, da du skulle vælge netværk til din smartphone? Akkurat som det gælder internettet i din bolig, er det heller ikke ligegyldigt, hvilket mobilnetværk du er på. Faktisk kan det tydeligt mærkes på hastighed, dækning og kapacitet, om du kører på et jævnt et af slagsen – eller din smartphone er koblet på landets bedste forbindelse.

Fuld fart og nem up- og download

Med et mobilabonnement fra YouSee er du garanteret den gyldne entrébillet til TDC NET – det landsdækkende mobilnetværk, der af Teknologisk Institut er blevet målt til Danmarks bedste for 6. år i træk. Det betyder selvsagt lynhurtig forbindelse, men også en række andre fordele, der tilsammen sørger for, at du får fuldt udbytte af din smartphone både på arbejdet, og når du har fri.

Udover at være den eneste udbyder i landet, der har fuldt udbygget 5G-netværk og hele 98,4% dækning, er TDC NET også den hurtigste og mest fejlfri løsning, når du skal overføre data. Eksempelvis kan up- og download af 10 MB klares på henholdsvis seks og syv sekunder, så du kan udveksle store filer med kollegerne uden problemer - uanset om du kører 4G eller 5G. Læs mere på yousee.dk/4g.  

Samme høje hastighed og stabile kvalitet gælder naturligvis også, når du streamer, holder online videomøder og lytter til musik fra din smartphone. Og særligt sidstnævnte får du helt sikkert brug for. Med et mobilabonnement fra YouSee får du nemlig gratis adgang til musiktjenesten YouSee Musik, hvor du kan shuffle mellem mere end 75 millioner musiknumre uden irriterende reklamer.

Når du skifter til Fri + 40GB mobilabonnement fra YouSee kan du lige nu tilkøbe AirPods Pro for kun 499,- og få 1300,- i velkomstrabat. Læs mere om tilbuddet her.

Mærk forskellen

  • Fuldt udbygget 5G-netværk
  • 98,4% 5G-dækning i Danmark
  • Høj hastighed og stabil kvalitet – også uden for de store byer
  • Download 10 MB på 7 sekunder
  • Læs mere på yousee.dk/4g.