En eftermiddag i Cidade de Deus - City of God

En eftermiddag i Cidade de Deus - City of God

Ideen med hele min tur til Rio de Janeiro var at komme i kontakt med de lokale. Før jeg rejste afsted, havde alle fortalt, hvor fantastisk en by, Rio er og hvor meget, du elsker den. Men de havde også bedt mig om at passe på med hvordan jeg gik klædt og så ud.

Jeg var i Rio i 17 dage og blev røvet to gange. Jeg så en bus eksplodere, smagte tåregas, kastede op på gaden og blev endda skudt på med en marble bullet. Men jeg har også fået masser af nye venner. Jeg har surfet, været til hiphop-koncert og fotograferet Brasiliens største rapper, Mano Brown.

Rio er et paradis, men Rio har også en mørk side, der ikke handler om turisme, sandstrande og samba. Folk kæmper for et bedre liv, mens grådige politikere er korrupte og i høj grad bruger bestikkelse.

Jeg har set ægte fattigdom, som har husket mig på, hvor heldig jeg er og hvor stor pris jeg skal huske at sætte på mit liv. Jeg har mødt fantastiske mennesker på kort tid, og det har hjulpet mig med at fjerne mine tanker fra en person, der har rumsteret i mit hoved længe. Jeg kom tæt på en person her, som begyndte at græde bare ved at sige farvel. Jeg er glad. ... jeg er pretty fucking glad.

Billeder fra Cidade de Deus, også kendt som City of God:

Se flere billeder på min blog her.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kenneth Nguyen