Jeg var i Stockholm i sidste uge i forbindelse med åbning af Gant Ruggers nye butik. Den svenske hovedstad tog sig smukt ud fra sin bedste side. Solskin, god mad og et par timer til at gå en lang tur i de gamle gader. Jeg besøgte et par fine butikker og hilste på et par gode venner. Ovenfor er det Riccardo og Jockum Hallin fra Our Legacy på deres hovedkontor i Sibyllegatan, Stockholm.Our Legacys nyeste butik i Jakobsbergsgatan 11, Stockholm.Our Legacy, Jakobsbergsgatan 11, Stockholm

Kong Gustaf III med en lille fjer på.Genbrugskæden Herr Judit dækker over gedigen god smag fra interiør til herre- og dametøj. Her er det brugskunstbutikken, der ligger i en gammel brandstation på Krukmakargatan 22 i området, Södermalm.Herr Judit, Brandstationen, Krukmakargatan 22.Det svenske mærke, Uniforms for the Dedicated åbnede for ca. seks måneder siden butikken på Krukmakergatan 24 og den er bestemt et besøg værd.Uniforms for the Dedicated, Krukmakargatan 24.Medgrundlægger af Uniforms for the Dedicated, FredrikWikholm.

Sveriges mest imponerende magasinforhandler, Papercut på Krukmakargatan 24-26.


Konceptbutikken Nitty Gritty regnes for at være Södermalm-områdets rygrad og tilbyder Stockholms nok mest imponerende portefølje af tjekkede herretøjsmærker. Tjek den på Krukmakargatan 26.Butiksindkøber i Nitty Gritty, Erik Danielson.Herr Judits herrebutik på Hornsgatan 65 i Södermalm.Herr Judit, Hornsgatan 65.

Jeg har været i Stockholm rigtig mange gange efterhånden og har hver gang boet på enten Berns eller Story hotel. Denne gang blev jeg indlogeret på det klassiske Hotel Örnsköld i Nybrogatan 6. Det var en oplevelse.