Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Euroman Weekend: "Chef, jeg kan ikke komme på arbejde de næste tre uger"

Foto: Getty Images

Euroman Weekend: "Chef, jeg kan ikke komme på arbejde de næste tre uger"

I morgen starter Tour de France langt om længe. Journalist Magnus Fuglsang Søgaard ser frem mod gigantopgøret mellem Bernal og Roglic i nyhedsbrevet Euroman Weekend.

Skriv dig op til Euroman Weekend her.

I morgen ruller 176 af de fremmeste cykelryttere ud på gaden i den sydfranske by Nice for at markere starten på Tour de France. Det er en Tour, som jeg har glædet mig ekstra meget til. Savnet efter den nærmest hypnotiske lyd af de hujende fans i vejkanten, der gjalder ud gennem skærmen, mens et splittet felt forcerer det ene mytiske bjerg efter det andet, har mindet mig om, at de tre uger i juli, hvor Touren afholdes, er de bedste på året. Her kan jeg med god samvittighed installere mig i min lejlighed, selvom vejrappen viser 25 grader udenfor. Selvom lyden af sommer er blevet til lyden af efterår, er jeg lykkelig for, at vi ikke snydes for verdens største cykelløb i år, for vi har noget af et løb i vente. 

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her