Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Leder: Hvornår har du sidst gjort noget nyt?

Foto: Klaus Rudbæk

Leder: Hvornår har du sidst gjort noget nyt?

Euroman har været den nye chefredaktørs verden i over 20 år. Men selvom magasinet er velkendt territorium – eller måske netop derfor – er det tvingende nødvendigt, at vi konstant prøver nye ting af. Derfor slår vi i det nye nummer af magasinet et slag for alle de stjerneskud, der kommer til at tegne fremtiden.

Rutiner er gode. Rutiner er trygge. De skaber stabilitet, og jo mere du gør noget, uanset om det er madlavning, cykling eller at være sammen med dine børn, des bedre bliver du til det. Men det forfærdelige ved rutiner er også, at de afholder dig fra at prøve noget nyt. Det er en skam.

I 2020 har jeg gjort en række ting for første gang. Jeg har løbet et ultraløb, 50 kilometer gennem Thy Nationalpark fra Hanstholm til Agger. I marts selvisolerede hele familien sig (takket være corona) i to-tre måneder i sommerhuset. Her bagte vi ligesom resten af verden banana bread, vi så foråret springe ud og blev bekræftet i, at hverken min kæreste eller jeg rev hovederne af hinanden eller vores børn, selv om vi var sammen nonstop. En meget god tryktest, inden vi blev gift i august. Det havde jeg heller ikke prøvet før.

Bliv medlem, og få fuld adgang til
hele EUROMAN.dk fra 23 kr. om måneden
Prøv 14 dage gratis uden binding
Kom igang her Allerede medlem? Log ind her Euroman Premium
Opret dig gratis her