Rutiner er gode. Rutiner er trygge. De skaber stabilitet, og jo mere du gør noget, uanset om det er madlavning, cykling eller at være sammen med dine børn, des bedre bliver du til det. Men det forfærdelige ved rutiner er også, at de afholder dig fra at prøve noget nyt. Det er en skam.

I 2020 har jeg gjort en række ting for første gang. Jeg har løbet et ultraløb, 50 kilometer gennem Thy Nationalpark fra Hanstholm til Agger. I marts selvisolerede hele familien sig (takket være corona) i to-tre måneder i sommerhuset. Her bagte vi ligesom resten af verden banana bread, vi så foråret springe ud og blev bekræftet i, at hverken min kæreste eller jeg rev hovederne af hinanden eller vores børn, selv om vi var sammen nonstop. En meget god tryktest, inden vi blev gift i august. Det havde jeg heller ikke prøvet før.