Prøv Euroman kvit og frit i 14 dage

Designere skaber mikro-hoteller til festivaler

Designere skaber mikro-hoteller til festivaler

Festivalgængere har nu muligvis en ekstra god grund til at glæde sig til sommerens festivaler. Hvor det kan være slut med rygsmerter og søvnløse nætter. B-And Bee hedder mikro-hotellerne, der skal give gæsterne en komfortabel overnatning. 

De belgiske designere bag B-And Bee projektet har i udformningen af hotellerne fundet inspiration hos bikubernes mønstre. Formen er optimal, når kasser skal stables ovenpå hinanden. De 1,5 meter brede kasser skaber helt nye standarder for festival-overnatning. Bikuberne indeholder nemlig en king-size seng med en rigtig madras. Sengen kan endda drejes så den også kan fungere som sofa.Ikke nok med, at man nu kan sove ordenligt, kan ens værdigenstande også låses inde i et lille indbygget skab, hvor der er plads til bagagen og en stikkontakt, så man kan lade sin mobil op.Bikupperne, der hurtigt kan sættes op overalt, er blevet tegnet i forbindelse med en belgisk innovation-konkurrence (CICI 2014), hvor 16 projekter blev udvalgt til videreudvikling. Processen startede med fokusgrupper bestående af passionerede festivalgængere for at finde frem til de vigtigste behov i forbindelse med indlogering.

 
Kasserne skulle være klar nu, men der er desværre ikke meldt noget officielt endnu, men vi håber, de bliver færdige inden sommerens festivaler.