Klip kablerne: Hvilke transportable højtalere skal du have med på stranden?

Klip kablerne: Hvilke transportable højtalere skal du have med på stranden?

Det er besværligt at slæbe anlægget med på stranden, men der findes gode transportable alternativer, så du og omverdenen slipper for at høre din musik på mobilen.

Lad os slå én ting fast med det samme: Medmindre du er en bumset teenager på vej til privatfest, udstyret med Bacardi Breezers og billig vodka, kan du under ingen omstændigheder tillade dig at afspille musik på din smartphones sølle undskyldning af en højttaler.

God musik fortjener at blive afspillet på et ordentligt anlæg, og skal der være god lyd til en grillfest i haven, en tur på stranden eller en picnic i parken, må du altså investere i en transportabel højttaler.

Selvom højttalerkablet blev klippet allerede i 1994 med den første patentansøgning på en trådløs højttaler, er det først i de senere år, at markedet er blevet oversvømmet af Bluetooth-højttalere, som du kan tage med dig. Det er svært at lure, hvor du får mest for dine penge, men to ting er vigtige at have for øje, inden du svinger dankortet: Højttaleren skal (naturligvis) have god lydkvalitet, og batteriet skal have lang levetid. Der er intet værre end at løbe tør for strøm midt i dit favoritnummer.

Den må gerne være pæn at se på, men det er også vigtigt at sikre sig, at højttaleren er robust og kan tåle at komme i nærheden af vand, sand og berusede mennesker. Du skal vælge din transportable højttaler efter, hvad du skal bruge den til. Skal den med på ferie, er det en god idé at gå efter en kompakt model, men til kortere afstande kan du sagtens vælge en større og mere kraftfuld højttaler, der kan spille en mindre fest op.

Her er fem gode transportable højtalere:

Bose Soundlink Revolve+
Pris: 2.599 kroner hos bose.dk

 

Devialet Gold Phantom
Pris: 19.990 kr. hos devialet.com

Ultimate Ears Boom 2
Pris: 999 kr. hos elgiganten.dk

 

Bang & Olufsen Beolit 17
Pris: 3.799 kr. hos beoplay.com

Dali Katch
Pris: 2.899 kr. hos hifiklubben.dk

LÆS OGSÅ: H&M HOME udvider det prisvenlige interiørarsenal i ny kollektion

LÆS OGSÅ: Designtalentet Anker Bak: “Møbelsnedkerfaget er noget af det fineste, vi har i Danmark”

LÆS OGSÅ: Wired: Apples nye hovedkvarter er nederen