
Den frygtløse italiener: Sådan laver du en Impavido
Bartenderne hos københavnerrestauranten Pluto har ladet sig inspirere af den populære Amaretto Sour og lavet deres egen version af cocktailklassikeren.
Ingredienser
- 3 cl whiskey
- 3 cl Amaretto
- 3 cl frisk citronsaft
- 1,5 cl kirsebærsirup fra Amarena-kirsebær
- 1,5 cl æggehvide
- Is
- Amarena-kirsebær til pynt
Sådan gør du:
- I en shaker hældes whiskey, amaretto, citronsaft, kirsebærsirup fra Amarena-kirsebær og æggehvide.
- Ryst godt.
- Tilsæt is i shakeren og ryst igen.
- Si blandingen ned i et glas, tilføj et par isterninger og pynt med kirsebær
Ligesom Amaretto Sour er Impavidoens konsistens blød med en smag af marcipan, men dens indhold af whiskey tilføjer røg og giver den en del mere kant. Så hvis flydende marcipangris er for sødt til dig, kan vi anbefale, at du kaster dig ud i denne mere frygtløse version.
Se i videoen nedenfor, hvordan du laver den.