Et rigtig godt bageri er lige præcis, hvad København mangler. Det mener folkene, der står bag Albatross & Venner, som åbner til foråret i Torvehallerne.

Man kan undre sig over, om det er gået deres næse forbi, at byen allerede er fyldt med succesfulde bagerier, men vi er vilde med gluten og smørholdigt bagværk, så lad os give plads til endnu en brødbutik.

Albatross & Venner er et samarbejde mellem det eftertragtede, berlinske bageri Albatross Bakery, Simon Olesen fra Restaurant Møntergade og hans mangeårige ven Denny Vangsted og Sarah Vangsted fra Torvehallernes spisebar Omegn & Venner.

Det nye bageri vil fokusere på det salte bagværk frem for de søde sager, så fyldte croissanter, rugbrød, flutes vil fylde på hylderne, og brødet skal komplimenteres af ingredienser som grønt, fars, skaldyr og vildt. Råvarerne er lokale, og der vil være kaffe fra April og ost og charcuteri fra naboen Omegn & Venner.

Bagværket kommer fra gode hænder og vil blive lavet på stedet hver dag – det er nemlig Agnese Negrini, der tidligere har været på The Corner at 108, Hart Bageri og Bageriet Benji, der står i spidsen for æltningen og bagningen.

Albatross & Venner åbner i Torvehallerne i april 2022.

kage.jpg

flute-rigtig.jpg