Guide: Her er vinbarerne, man kunne besøge
Foto: GettyImages Denne artikel er sponsoreret af: Beviamo Winebar, Bibendum, Falernum, Pinot Vin, Vin-O & not your USUAL.

Guide: Her er vinbarerne, I skal besøge

Det er efterhånden mange årtier siden, at vinbaren var forbeholdt prætentiøse kunstnertyper og nordsjællandske damer med årskort til Louisiana.

I dag er den slags beværtninger oplagt i flere forskellige sammenhæng – alt fra daten til en hyggelig aften i byen med gode venner. Måske er det også derfor, at der i disse år åbner flere og flere vinbarer. Vi har kigget på et udvalg af landets bedste her.

Italien på Østerbro

Beviamo_gastrobillede.jpgBeviamo er Jesper Remo's drøm om at skabe den hyggeligste originale italienske vinbar i København. Et sted fyldt med passion, kærlighed, god mad, fantastisk italiensk vin og ikke mindst masser af dejlige mennesker.

Der er mere end 100 forskellige vine, og alle vine kan fås på glas. Stort set alt er egen import. Menukortet byder på et udvalg af lækre antipasti, og dagens pastaret er hjemmelavet og skifter hver dag. Der er 32 siddepladser i solen, Østerbro's måske bedste cocktails og det mest fantastiske italienske personale. Et super hyggeligt og uformelt mødested for livsnydere, der elsker den italienske kultur. 

Nunc est bibendum

bibendum_euroman-(1).jpg... lyder ordsproget, der betyder ”nu skal der drikkes” på latin. 

Nansensgades hyggeligste vinkort er fyldigt, og alle vine er fra fantastiske Husted Vin – både til at nyde på stedet eller tage med på farten. Fokus er på øko- og naturvin, og der er helt sikkert noget til dig.

Bibendum skuffer aldrig. Stedet blev i 2019 optaget på Star Wine List over Københavns bedste vinbarer.

Hos Bibendum er glasset ikke halvt fyldt eller halvt tomt – det er lige som du gerne vil have det.

Vel mødt.

Fantastiske Falernum på Værnedamsvej

falernum_euroman.jpgVærnedamsvej er en smeltedigel af fede oplevelser, og Falernum er uden tvivl én af dem.

Vinbar, spisested og vinbutik i én fantastisk pakke!
Hos Falernum er der altid plads til en ekstra balle, selvom pladsen er trang.

Folk kommer for det gode selskab, men bliver for den gode mad og vin. Her er ingen fine fornemmelser, kun folk med forstand på vin. Og der bydes altid på en smagsprøve, så du nemmere kan beslutte dig.

Falernum har været et skoleeksempel på alt det gode i livet, og det har de været siden 2008. 

Og så er det OK at tale … også med dem man ikke allerede kender på Falernum

Pinot Butik & Bar

pinotvin.jpgPinot Butik & Bar er en kombineret vinbar og vinforretning i hjertet af Århus, smukt beliggende ved siden af byens ældste kirke.

Pinot har et stort og varieret udvalg af vine på glas og et stort sortiment af flasker - blandt andet en glasvæg med hundredvis af eksklusive vine. Forretningen har også et stort spiritusudvalg med blandt andet gin, rom og whisky. I sommerhalvåret er der desuden udeservering på kirkepladsen. Året rundt afholdes professionelle smagninger i den hyggelige vinkælder.

En usædvanlig bar nær Rådhuspladsen

beverageservice_dsc04025_for_euroman.jpgNot your USUAL vin- og cocktailbar er en nyåbnet bar i centrum af København. Det er et særlig hyggeligt sted for folk, der elsker ideen om at prøve noget andet. 

not your USUAL tror de på at tilbyde en interessant drikkemenu i et supervenligt og socialt miljø, så hver gang du kommer tilbage, har du en anden oplevelse. 

Vin i glasset tilbydes i 3 prisklasser, 65 – 95 – 125 kr, og alle cocktails er kun 95 kr. Prøv også deres fremragende tapasplatter! 

Åben til 02 fredag og lørdag, med ”happy hour” priser hver dag fra 17 - 19.

Vin-O en fantastisk Vinbar!

Vin-O.jpgGod stemning og god vin går hånd i hånd! Det kan de fleste voksne mennesker nikke genkendende til. Hvis du har lyst til at nyde et - eller flere - glas god vin og samtidig nyde et afslappet øjeblik, er Vin-O tæt på Køge Torv et fantastisk bud på STEDET.

Vinbaren Vin-O har et bredt vinkort, ligegyldigt om du er til bobler eller til rødvin, hvidvin eller rosé, så er der lidt for enhver smag. Vinen på vinkortet er nøje udvalgt ud fra smag og aroma, men også ud fra de vine, der passer allerbedst til Vin-O lækre tapas. Målsætningen er, at du får nøjagtig den vinoplevelse, du kom for at få.

Se, hvad vi ellers skriver om: Vin og Bar