Skær vaniljestangen op, skrab vaniljekornene ud og læg dem til side.
Rist vaniljestangen på en tør pande, så de gode aromaer kommer frem, og tilsæt derefter olivenolien på panden, som steger med. Når olien har optaget aromaerne, hældes den over i en beholder sammen vaniljestangen. Lad det trække i min. 1 time.
Klargør derefter jomfruhummerne. Fjern skallerne (gem dem evt. til en bisque), så du kun har halekødet. Husk at fjerne tarmene, og skyl jomfruhummerhalerne i en skål vand.
Læg kødet ud på pergamentpapir og læg et nyt stykke pergamentpapir oven på. Tag et fad eller en anden fladbundet køkkengenstand og tryk hummerhalerne flade.
Find din vaniljeolie frem, og tilsæt vaniljekornene, limeskal og limesaft. Rør det hele godt sammen.
Læg de flade jomfruhummerhaler på en tallerken og hæld nogle skefulde af olien over.
Jeg har altid interesseret mig for mennesker. Det er min store styrke. Det er også derfor, jeg var god som lærer. Snakke med dem, lytte til dem, forstå dem, give dem gode råd og vejledning. Jeg har altid elsket den der kontakt med mennesker. Den byggede jeg ind i fodbolden.