Melon-agurkesalat med grillet jomfruhummer og rygeost  
Til 4 personer


8-10 jomfruhummerhaler
1 spsk. olivenolie
1 galiamelon
1 agurk
1 lille håndfuld frisk estragon
Salt
Hvid peber
75 g mandelflager, ristede
75 g rygeost
3 spsk. cremefraiche
2-3 spsk. vand

Udstyr: grill eller grillpande

Flæk jomfruhummerhalerne, og fjern den sorte streng. Pensl halerne med olie, og grill dem 30 sekunder på hver side – du kan sagtens bruge en grillpande. Del melonen, og skrab kernerne ud. Skær skallen af, og skær melonen i meget tynde skiver. Skyl agurken, og skær store bånd af den med en tyndskræller. Anret alt på et fad sammen med jomfruhummer, estragon og ristede mandelflager. Rør en dressing sammen af rygeost, cremefraiche og vand, og dryp den over.
__________

TWITTER: Følg gastro på twitter »
FACEBOOK: Bliv ven med gastro på facebook »

SE OGSÅ: 5 salater med smag af sommer
SE OGSÅ: 6 opskrifter: Mad til mange dage